hellhammer
New member
Bzdury piszesz... jesli przychodzi Ci towar kurierem i jest wadliwy, to przy zwrocie towaru palci sprzedawca a nie Ty![]()
ale czy ja napisalemz e to my placimy?wiadomo ze kurier przyjedza na koszt sklepu, przynajmniej bylo tak w moim przypadku. chodzi mi o czas i rozczarowanie jaki temu towarzyszy. Sam dostalem potluaczona plazme a dokladniej matryce, bo szklo bylo nienaruszone, nie zauwazylem,tego bo akurat zwolnilem sie z pracy na czas odbioru a tv sprawzdwilem dopiero wieczorem.
No i klpsik, oblaly mnie poty, slabo mi sie zrobilo, ladnie pewnie gdzies puknolem tv itp. Spakowalem tv i na drugi dzien zalamanyposzedlem do pracy. Ale ktos podpowiedzial ze pewnie w transporcie sie uszkodzil. Sam tez pomysallem ze jakbym puknal gdzies w szybe to szyba ochronna co najwyzej by sie zbila a nei sama matryca a sszyba ochronna by zostala cala. Wiec napsialem do skelpu, kazali zrobic zdjecia itp. i napisac co i jak, po godzinie dostalem odpowiedziec, ze sa 2 rozwiazania, albo oddadza mi kase alebo dostane nowy tv. Oczywiscie wszytsko mialo nastpic po trafieniu tego wadliwego do nich na magazyn, wybralem nowy tv. Przyjechal kurier zabral i przywiozl nowy za 2 dni.
Chodzi mi wlasnie o stracony czas. bo ze sklepu jak postawy sprzedawcy jestemmega zadowlony.
A przeciez zdazaja sie uszkodznia ktore sa fabryczne, to wole zeby sprzedawca sprawdzil , niz ma sie kolejny raz oczekac az wroci dobry do mnie