Posiadam dekoder polsatu mini hd2000 wraz z dyskiem. Zastanawia mnie czy jest możliwośc odtworzenia na pc a najlepiej przerobienia tych nagrań do formatu .mkv.
posiadam dekoder mini hd 2000 CP oraz dysk twardy 320 gb. po nagraniu kilku audycji chciałem je odtworzyć ale obraz znikał na kilka minut. czy ładowanie jest takie długie? problem był nie tylko z filmem 120 min w HD ale i odcinkiem serialu 25 min (też w hd). w końcu dekoder się zawieszał i musiałem wyłączyc zasilenie bo nie mogłem wrócić do oglądania tv. miał ktoś już podobne doświadczenia z odtwarzaniem z tego dysku, ile trzeba czekać. aha, audycje sa nagrane bo miejsce na dysku zajęte. sprzęt jest nowy.
te dekodery HD mini 2000 od CP to totalna porazka. Sam posiadam takowe 2, ale bez dysku. Nie dosc, że ilosc gniazd ograniczona do min., pilot badziewie, to i potrafi sie nieraz zawiesic
Niestety przedmówca ma rację - kawałek plastiku i płytka warte to najwyżej ze 30zł a nie 300 tak jak chcą w tej nowej promocji .W ogóle to nie mam dobrego zdania o tym operatorze ,teraz niezbyt zorientowanych omanili nową ofertą telewizji mobilnej - jakość skandaliczna a ceny z kosmosu