Witam i na poczatku pozdrawiam. Jestem posiadaczem cyfry+ (pakiet komfortowy + canal+) od 2 lat (place z gory za caly rok) wlasnie pod koniec roku konczy mi sie umowa i z tego powodu otrzymalem list ze jesli chce moge przedluzyc umowe (do zaplaty 984zl). Podzielilem te kwote na 12 miesiecy i wyszlo 82zl miesiecznie, sprawdzam strone internetowa a tam w cenniku jest komfort 58zl plus canal+29zl. Zaczynam liczyc i wychodzi ze miesiacznie trzeba zaplacic 87zl( a wiec po 2 latach oszczedzam 5 zlotych miesiecznie) niezle chyba sobie kupie nowy sprzet za oszczednosci
Ale to nic dzwonie do konsultanta i sie dowiaduje ze wiecej od nich nie otrzymam wielkoduszni, a wiec rozmawiam i przedstawiam im sytuacje, ze na stronie widnieje promocja 25%taniej do 12 miesiecy licze i wychodzi 43 komfort +21 canal+ suma 768 rocznie podzielone na 12 miesiecy 64 zlote. Zadaje pytanie czy moge sie zalapac na ta oferte odpowiedz nie bo to dla nowych klientow. Konsternacja. Moje pytanie do ludzi myslacych gdzie tu LOGIKA . Moze mi ktos to wytlumaczyc bo narazie nie wiem czy sie smiac czy plakac. Przepraszam ze tak dlugo ale to mistrzostwo swiata z ekonomicznego punktu widzenia. Pozdrawiam....