Cyfra+ bije promocją n i Polsat

gatar

Active member
Bez reklam
Witam.
Nawiązując do mojego poprzedniego wątku.
Dnia następnego po kilku telefonie do BOA i do jednego sklepu,
BOA i sam telefonicznie zarezerwowałem HD PVR w sklepie i w piątek z rana
nabyłem zestaw. W sobotę kolega mi zainstalował i mam c+.
Sporo narzeka się na serwis/BOA c+.
Wczoraj napisałem kilka pytań na formularzu na ich www i ...
dzisiaj dwukrotnie do mnie dzwonili i coś wytłumaczyli.
Byłem zaskoczony, ale tak powinno być.

Liptonosz

New member
Bez reklam
Fajna ta oferta C+, tylko boję się o opłaty po tych miesiącach darmowych:) Za dekorder trzeba płacić, canal+, hbo czy inne gratisy są później wymagane jako obowiązkowe czy można wyłączyć po okresie promo?

W c+ dołuje mnie dopłata za hd oraz opłata za dekoder. Jakby nie było ceny są podobne. Chciałbym tylko porównac obydwie platformy na tych samych tv stojących obok siebie.

acton777

New member
Bez reklam
Wszystko mozna wyłączyć, po zakończeniu promocji ( HBO, Filbox itp. najpózniej do 29 kwietnia- telefonicznie lub w Centrum C+). Canal+: 1 miesiąc opłaty lub wyłączasz, opłata za wynajem dekodera: 3 pełne miesiące po 20 (pvr), 15 (hd), 10 (sd), przy umowach na 13 miesięcy, więc nie jest tak zle.
Mozesz tez, w kwietniu zamienić promocję na "znizka 50% przez 10 miesięcy" i do pazdziernika płacić za prestizowy HD 84 PLN miesięcznie.

Liptonosz

New member
Bez reklam
Faktycznie, oferta jest mocna, gdybym dziś stał przed wyrborem platformy... walka toczyłaby się między n a c+ - choć przyznam że do dziś nie patrzyłem zbyt przychylnie na c+.

acton777

New member
Bez reklam
C+ popełniła błąd: nie sprzedaje samych kart z pakietami HD i anteny z Twinem. Trzeba wziąć równiez dekoder, nawet jak ktoś nie ma zamiaru go uzywać, bo ma inny. Te dekodery lezą w kartonach, u klientów, bo nikomu nie chce się jechać go zwrócić ( tez by mi się nie chciało czekać w kolejkach, które teraz są w punktach) skoro nic to nie kosztuje...

Do góry