CRT 29cali a konkretnie JVC AV-29FH1

Tygrysekk

New member
Wiem ze takich tematow bylo wiele, przeczytalem chyba wszystkie. wiem ze Funai ma dobre modele (nawet slima),ale zonei nie pdooba sie zupelnie gesign.
Czy JVC 29FH1 jest dobrymsprzetem ktory pochodzi 3-4 lata? Jak z serwisem?
Iczy warto kupic tu : http://www.mfe.pl/index.php?CMD=SHOW_DET&ID=2544&IDP=32

bo jako jedyni maja cene ponizej 1100 a konkretnie 998.

Czy lepiej w sklepie za okolo 1500 i wybrac konretny egzemplarz.
Dzieki za pomoc.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
ten model na koniec produkcji stracił na jakości - ja bym dopuścił Tym bardziej że na rynku był ostatnio kilka lat temu.
Nie wiem nawet czy będzie jeszcze gwarancja ta ten model - dobrze przecztaj gwarancję.

Tygrysekk

New member
Osttanio widzielm go w mix electronix.
A mozecie zasugerowac jaksi iny model( odrzucam daewoo, philips, samsung,panasonic).
Bardzo prosze o porade, tak do 1200zl.

Xisiek

New member
Tygrysekk napisał:
Osttanio widzielm go w mix electronix.
A mozecie zasugerowac jaksi iny model( odrzucam daewoo, philips, samsung,panasonic).
Bardzo prosze o porade, tak do 1200zl.

CRT to technologia umierajaca. Ciezko mowic o sugerowaniu czegokolwiek jak praktycznie nie mozna aktualnie kupic czegos sensownego. Wiekszosc dostepnych CRT pozyje niezbyt dlugo. Technologia CRT to segment zapomniany przez producentow, najbardziej buzdzetowy z budzetowych, czyli z wielkimi kompromiasami na komponentach ...

Podsumowujac w moim odczuciu nalezy kupic to co jest i nam pasuje, oczywiscie najlepiej znalezc jakis stary model z dawnych czasow zrobiony jeszcze na dosc przyzwoitej 'elektronice'.

Do góry