tutaj zgodzę się z kolegą
JBL na pierwszym miejscu stawia moc i bas
To podaj jakieś przykładyZa cene Zensorow kupujesz już ciekawe kolumny, jak nie nowe to używane. Potrzeba trochę czasu żeby odpowiednio podejść do odsłuchów. Mam na myśli marki z pod znaku mniej znanych brandów. Wnioski popieram odsłuchami, dlatego mam kolumny które kosztują trochę powyżej 4k a zamiatają pod dywan wiele droższe konstrukcje i to nie jest tylko moje zdanie.
Dzięki Borixon.Ciekawie prezentują się te pierwsze.Popatrz na Akkus F1S lub Studio 16hz...
Mówisz Kolego Pieniążek, że Paradigm to "generalnie ciepłe, zrównoważone kolumny"? Raczej dla mnie one są dynamitem. Co do Onkyo RZ zgadzam się z Tobą w stu procentach, ale co do kolumn, mamy jednak inne poglądy. Dla mnie JBL od modelu E, ES, nie są do słuchania muzyki. Ale tak jak piszesz, są różne gusta. I na szczęście, nie każdemu podobają się blondynki.![]()
Dzięki Borixon.Ciekawie prezentują się te pierwsze.
Stary ja mam takie kolumny. Zobacz na jakich przetwornikach są złożone.
Szczera prawda ,głośniki z duńskich stajni należą do najlepszych i to jest tak oczywiste że szkoda czasu i klawiatury w komputerze aby rozwijać tą kwestię .Takie głośniki można znaleźć nawet w ekstremalnie drogich kolumnach jak np. Bang&Olufsen Beolab ,które kosztują w Niemczech 70.000 euro