co wybrac??

123luki123

New member
witam chciałbym zakupić telewizor. aktualnie mam na oku PANASONIC TH 42 PX 8 ES-A, SONY KD-L 46 W 4000, PHILIPS 42 PF-L 5624, PHILIPS 42 PF-L 8654, LG 42 LH 5000 który z nich wypada najlepiej? w telewizorach jestem zielony, wiec prosze was o rade i pomoc. Dziekuje

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
podaj proszę jakie masz warunki w pokoju ?
jakie potrzeby od telewizora?
I określ klasę cenową ?

123luki123

New member
Więc pokój mam dość duży, oczekuje od telewizora jakości obrazu a także dzwięku, żeby mi troche posłóżył i funkcjonalności. takiego który za pare lat nie okaże sie bezużyteczny (chodzi mi o sprawy tego typu jak jakas zmiana sygnału o kturej słyszałem że ma być albo czegoś innego) planuje też zakup konsoli razem z tv ale z tym akurat nie mam problemu co do wyboru. Co do ceny to tak do 4000 zł.

123luki123

New member
faktycznie, bardzo dobre propozycje, ale mam jeszcze jedno pytanie ostatnio widziałem reklame w tv o telewizorze philips z ambilajt czy ambilajt ( nie wiem jak sie to pisze poprawnie) nagrodzony jakimiś tam nagrodami, podobno hicior. on jest w moim zakresie cenowym lecz co o nim wy sądzicie ?

123luki123

New member
może, ale co do reklamy to wiem ze to jest telewizor philips z ambiligt 42 calowy z serii 9000 i że w mediamarkt bedzie go można kupić za 3500. Nie wiem dokładnie jaki jest to model bo to jest krótka reklama i model jest napisany takimi mniejszymy literami. warto??

Ostatnia edycja:
Do góry