voodoopeople
New member
Witam
po naprawdę długich poszukiwaniach (z 10x zmieniałem decyzję
) wybór padł na tv panasonic TX L42ET5E. Ale nie byłbym sobą gdybym nie zadał pytania: czy TX L42ET50 znacznie się różni od TX L42ET5E (oprócz 3D - nie mam zdania co lepsze a i nie wydaje mi się, żebym z tego za wiele korzystał). Interesuje mnie w pierwszym rzędzie jakość obrazu. Na stronie panasonica porównywarka nie za bardzo mi pomaga bo i nie za wiele w niej informacji. Warto dopłacić te 700zł do ET50?
Tv będzie podpięty do sieci (internet + DLNA) i często coś tam podpinane z pena lub z przenośnego dysku. Sygnał leci z dekodera n-ki.
Obecnie mam (miałem) samsunga 37c6500 i co mnie tam najbardziej wnerwiało to clouding. Jakoś nigdzie nie znalazłem testów tego tv więc nie jestem w stanie sam porównać możliwości. Tu też byłbym wdzięczny za porównanie do akurat tego modelu (ewentualnie do samsungów tej klasy).
Liczę na Waszą pomoc
po naprawdę długich poszukiwaniach (z 10x zmieniałem decyzję

Tv będzie podpięty do sieci (internet + DLNA) i często coś tam podpinane z pena lub z przenośnego dysku. Sygnał leci z dekodera n-ki.
Obecnie mam (miałem) samsunga 37c6500 i co mnie tam najbardziej wnerwiało to clouding. Jakoś nigdzie nie znalazłem testów tego tv więc nie jestem w stanie sam porównać możliwości. Tu też byłbym wdzięczny za porównanie do akurat tego modelu (ewentualnie do samsungów tej klasy).
Liczę na Waszą pomoc