Co wybrać LCD 37" ???

vipmarian666

New member
Witam wszystkich, w niedługim czasie planuję zakup nowego lcd prawdopodobnie 37". Mój wybór skupia się wokół 4 modeli są to :

1. Sony 37 S4000
2. Sony 37 V4000
3. Panasonic TX 37 LZD80
4 Panasonic TX 37 LX 85

Telewizor będzie na początku połączony do kablówki UPC i zalezy mi na jak najlepszym obrazie.

Co proponujecie który model wybrać, a może coś innego w granicach cenowych do około 2700zł

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
z Twoich wybrałbym Panasonica LZD 80 i to zdecydowanie
http://www.hdtv.com.pl/forum/showthread.php?t=25479 - sprawdź
test starszego brata.
Nawet słabsze sceny bez nasłoneczninego obrazu są przy odległosci 1 metra od telewizora - extra. Dodatkowa informacja ogladalismy mecz Polska- Japonia w siatkówce i większość osób siedziała 1,5-2 metry od telewizora. Widać było różnicę czystości napisów na koszulkach ,prędkości piłki w ataku - nawet w stosunku do obok stojących plazm.
p1030808vt2.jpg

ostatnia weryfikacja - jak sobie radzi ze słabym sygnałem TVP z anteny dachowej.
p1030833vm0.jpg

Skośna bila jest zakałą nawet dla najlepszych. I co pokazuje Nowość Panasonica ? Otóż pokazuje niewiarygodną wręcz precyzję płyności skośnej obrazu.

p1030894te9.jpg

W HD też extra:
p1030774ci6.jpg

oczywiście wybór należy do Ciebie.

vipmarian666

New member
Rzeczywiście obraz jest bardzo dobry i chyba faktycznie zdecyduję się na panasonica, a może poleciłbyś coś innego w tej kategorii cenowej o porównywalnych lub lepszych parametrach

Do góry