@domingez to jest v.1 jest na całej długości jednakowym "palcem".
Linksys by Cisco WUSB600N | My Gadget Planet
Linksys by Cisco WUSB600N | My Gadget Planet
Panowie powiedzcie mi czy można cofnąć firmware w UE40D5500 do poprzedniej wersji bo na 10.19 brak połączenia z wifi.WIFI znajduje ruter po kliknięciu na połącz długo się ładuje i pokazuje brak dostępu ( Hasło wpisane prawidłowo ).Jaka może być przyczyna ( WIFI HAMA ).
Hello,
After browsing a bit more I think I learned something. From what I understand, it's not currently possible to downgrade. However, I found this at the wiki: wiki.samygo.tv/index.php5/Forced_revert_back_to_older_firmware#Forcing_to_Enable_Alternative_Firmware_if_you_upgraded_to_latest_firmware_.28CI_and_CI.2B.29
Can this work on my TV and firmware? Has anyone tried it? It seems to work by the description, but I'm surprised no one posted anything about that in the forum.
About installing SamyGO on my TV, I've seen that the method for D5500 for arms works for mine that is a MIPS, I'll check it out.
Regards
tokenize Posts: 3Joined: Thu Jan 19, 2012 11:43 pm Top
Re: UE37D5500 and FW T-MST5DEUC-1019.0
by juzis28 » Fri Jan 20, 2012 12:00 pm
Not possible to downgrade any D series TV.
Wiki article is for B series only.
You can install SamyGO (follow arm models instructions), but you get only Extensions, but no patches like DRM dissable/timeshift/yellow buttons etc.
Oryginał, albo karta zmodyfikowana. Najlepiej ew-7718Un, dwa-140 (choć miałem 1 szt. która po modzie i tak nie chodziła). Hamy i pentagram nie modowałem więc nie wiem czy pójdą na 100%.
A czy jako alternatywę rozważał ktoś access pointa Netgear WNCE2001? Podłącza się go za pomocą etherneta, a on przez wi-fi łączy się z routerem. Nie znalazłem w tym wątku chyba o tym, stąd pytanie. Czy to rozwiązanie sprawdziło by się? Pytam w kontekście podłączenia nie do tv, lecz do odtwarzacza samsung bd-d5300.