Jesli ktos jest z UK teraz Edimax jest za F4.99 z dostawa: Play.com - Buy online at Play.com and read reviews. Free delivery to UK and Europe!
Nie pójdzie. Już nawet na serii D nie działa na nowym sofcie.
Pójdzie np ten z aukcji 240061791
w redcoon;ie jest karta Hamy 62740 za 109zł,
to samo co na amazonie
kupował ktoś w redcoon tą kartę; działa na c650?
Pisalem wczesniej kup edimaxa na play.com za 7.99 z przesylka i podmien pid.
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
No pisałem, że widziałem ten post i teraz jest problem, zbyt na to sie napaliłem żeby przeanalizować jak działa ta podmiana, sam tego raczej nie zrobię, z linuksem nigdy nie miałem nic wspólnego a modem właśnie przyszedł, dlatego właśnie chciałem coś kupić na miejscu, bo teraz nawet nie mogę tego oddać do sklepu... Wiem mój problem, moja wina, pewnie w końcu i tak kupie oryginał, jednak trochę mnie irytuję, że nagle z 500 funtów zrobiło się prawie 600 (doliczając kartę i gwarancje).Pisalem wczesniej kup edimaxa na play.com za 7.99 z przesylka i podmien pid.
a czy to zmiany numerów PID i VID nizbedny jest system linux czy można to zrobić na windows 7. Jestem zielony tak więc proszę o wyrozumiałość
Z tego, co wiem, nie ma takiej możliwości na systemie Windows. Ściągnij jakąś dystrybucję linuksa ( w końcu są darmowe) i zainstaluj jako drugi system albo lepiej użyj wirtualizacji (np. VirtualBox). To wcale nie tak dużo roboty.
Rozumiem, że to problem, żeby zbadać co było wcześniej w temacie?
Problemem jest twój wpis który nic nie wnosi w temacie a tylko sieje zamęt.
Owszem, jeden z kolegów obiecał zrobić dokładny instruktaż lecz tego nie uczynił. Jest pobieżny opis an 18 stronie ale nie wszystkie komendy linuksowe są podane. Stąd moja prośba, Ty jeśli nie masz nic wartościowego do dodania to po prostu głosu nie zabieraj.