Zapowiedź niedoborów plazm (komentarz)
Witam jestem tu nowy przegladnalem kilka watkow z forum...
Potrzebuje kupic jakies TV (LCD; PLASMA) wielkosc 37" +
TV umieszczony na stronie zachodniej pokoj jasny (duze okna), popolodniem slonce pada na TV. Glownie bedzie ogladana zwykla telewizja (CYFRA +) no i oczywiscie filmy, koncerty na DVD
ogladanie TV wchodzi w rachube przez 24h (bo jak czytalem posty to czasai ktos pisal ze oglada tylko wieczorami
)
Odleglosc od televizora to mniej wiecej 4m
Chcialbym zaczac od TV nastepnie jakis odtwrzac dvd...
I teraz prosba do znawcu tej dziedziny o przedstawienie z 2-3 modeli godnych polecenia do trych warunkow
Wazna kwestia jest tez cena interesuje mnie cos w rozsadnych pieniadzach... tak bym prosil o podanie jakis modelow z dolnej polki jak i ze srodkowej....
dzieki wielkie pozdrawiam serdecznie !!
Witam jestem tu nowy przegladnalem kilka watkow z forum...
Potrzebuje kupic jakies TV (LCD; PLASMA) wielkosc 37" +
TV umieszczony na stronie zachodniej pokoj jasny (duze okna), popolodniem slonce pada na TV. Glownie bedzie ogladana zwykla telewizja (CYFRA +) no i oczywiscie filmy, koncerty na DVD
ogladanie TV wchodzi w rachube przez 24h (bo jak czytalem posty to czasai ktos pisal ze oglada tylko wieczorami
Odleglosc od televizora to mniej wiecej 4m
Chcialbym zaczac od TV nastepnie jakis odtwrzac dvd...
I teraz prosba do znawcu tej dziedziny o przedstawienie z 2-3 modeli godnych polecenia do trych warunkow
Wazna kwestia jest tez cena interesuje mnie cos w rozsadnych pieniadzach... tak bym prosil o podanie jakis modelow z dolnej polki jak i ze srodkowej....
dzieki wielkie pozdrawiam serdecznie !!