Co teraz słuchacie?

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ło matko....Pirek..
ja nawet nie musiałem puszczać tego klipu żeby wiedzieć co to jest. :ROFLMAO:
Za takie "numery" powinieneś dożywotnio stracić wszystkie swoje lajki🤪
Gitek,przecież to Twoje dzieło,ja tylko znalazłem je na YT,połączyłem fakty i od razu wiedziałem,że będziesz się wypierał :grin:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Pirek....nie ściemniaj.Kłamać to my nie nas. :grin:
A w ogóle to przecież wszyscy na forum znają mnie z nieposzlakowanej opinii ,wzorowego zachowania i wręcz chronicznej i chorobowej awersji do AI.
I każdy od razu zauważył ,że ja nic nie mogłem połączyć.A już na pewno nie to co sugerujesz.🤪:grin:
Przy okazji...dwóch facetów pytało się o Ciebie:grin:
Gitek,no jaaasne,nieposzlakowana opinia i chorobowa awersja do AI - taki sam mit jak to,że ci faceci myślą,że dług będzie bez dodatkowych odsetek :ROFLMAO:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Jaki dług?Ja żadnego kredytu nie brałem.:grin:
Ci faceci mieli dla Ciebie jakieś ubranie.Takie dziwne jakieś.Białe . Tylko rękawy za długie.Ale to chyba z Twojego starszego brata musiało być.:ROFLMAO:
Ale nie mogłem im powiedzieć ,gdzie moja najlepsiejsza forumowa kolega się ukrywa.:grin:
Nie ma problemu,oni też zaraz mogą płacić :grin:
Swoją drogą,nie wiedziałem,że zmieścicie się we trójkę w jedno białe ubranko :grin:

sentyzibi

Well-known member
Oooo, kobitki z Warszawy.

"Red Ripper is a glam metal band basedin Warsaw, Poland. We're heavily inspired by the 80s hair metal scene, and create music that has the same dirty rock 'n' roll vibe. Theband was founded in March 2024 by Sonia Wiśnios (lead guitar and vocals) and Iga Ptak (bass guitar)."

Do góry