kaszaneczka
New member
Kylie Minogue-On A Night like this
Dire Straits za parę dni w Kraków Arena 24.02.2019r.
Elton John 04.05.2019r.
Enrique Iglesias 07.05.2019r.
Potem Kiss, Rod Stewart, Maroon5, Jamiroquai, Diana Krall, Mark Knopfler...
Dzieje się ; )
A gdzie soundtrack z Young Guns?A ja znowu tradycyjnie... wygląda na to, iż na weekendy jeszcze jestem niereformowalny
Czyżby kolejna trasa pożegnalna?tam jadę dla Scorpions
Dobrze, że Kayax wydaje, lubię płyty od nich, bo są przynajmniej dobrze, a w większości bardzo dobrze zrealizowane, a samo Voo Voo- klasa sama w sobieJa w oczekiwaniu na kuriera z nową płytą VV słucham na słuchawkach . Super koncert.
widzieliscie po ile ą teraz bilety na legalu na Knopflera?
1735 zł![]()
A gdzie soundtrack z Young Guns?![]()
Czyżby kolejna trasa pożegnalna?
Chyba z 10 lat temu byłem na pożegnalnej, trochę im zeszło...
Mam sentyment do tego albumu i filmu.No widzisz, tak to jest. Nie wróciła kiedyś do mnie "z pożyczki" i potem tak zeszło, że duplikatu nie kupiłem. Ale poprawię się, obiecuję.
Coś wspomniał Schenker o nowym materiale i nowym producencieMogliby jeszcze jedną nagrać./
Dobrze, że Kayax wydaje, lubię płyty od nich, bo są przynajmniej dobrze, a w większości bardzo dobrze zrealizowane, a samo Voo Voo- klasa sama w sobie![]()
Henry, melduję wypełnienie obietnicy ( z małym bonusem)No widzisz, tak to jest. Nie wróciła kiedyś do mnie "z pożyczki" i potem tak zeszło, że duplikatu nie kupiłem. Ale poprawię się, obiecuję.
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Już za niebawemJa w oczekiwaniu na kuriera z nową płytą VV słucham na słuchawkach
I jak się to wykonanie Wam podoba w stosunku do oryginału ?***