Co teraz słuchacie?
sentyzibi Well-known member Wczoraj o 11:17 #6495 Jeszcze raz Sammy Hagar, tym razem już w wydaniu z 21 wieku. Supergrupa : Hagar, Anthony, Smith i Satriani. Czyli Chickenfoot.
Jeszcze raz Sammy Hagar, tym razem już w wydaniu z 21 wieku. Supergrupa : Hagar, Anthony, Smith i Satriani. Czyli Chickenfoot.
sentyzibi Well-known member Wczoraj o 11:24 #6496 A na deser wcześniejsza Supergrupa z wokalem Hagara...
G gitarrra Well-known member Bez reklam Wczoraj o 11:41 #6498 sentyzibi napisał: A na deser wcześniejsza Supergrupa z wokalem Hagara... Kliknij aby rozwinąć... Będę szczery.Nigdy nie przepadałem za wokalem Hagara Ta sama supergrupa z jedynie prawilnym wokalem Davida.W dodatku z najlepszej płyty tej supergrupy.
sentyzibi napisał: A na deser wcześniejsza Supergrupa z wokalem Hagara... Kliknij aby rozwinąć... Będę szczery.Nigdy nie przepadałem za wokalem Hagara Ta sama supergrupa z jedynie prawilnym wokalem Davida.W dodatku z najlepszej płyty tej supergrupy.
G gitarrra Well-known member Bez reklam Wczoraj o 13:26 #6500 Piramida napisał: ,masz jeszcze plakat nad łóżkiem ? Kliknij aby rozwinąć... Ja nie mam łóżka