Co kupic

Pomar

New member
Mam kamerę samsunga HMX-H105 i chciałbym kupić odtwarzacz, któryby z dysku zewnętrznego odtwarzał te pliki. Jestem kompletnym nowicjuszem. Pliki śą zapisywane w formacie MPEG-4. :oops:

Pomar

New member
Jestem tu nowicjuszem i jeszcze nie poruszam sie po tej stronie z szybkością dżwięku a materiału jest tu bardzo duzo. Może podpowiesz gdzie tego szukać. Może wystarczy tylko słowo, link?

pkomp

New member
FAQ

istnieje na każdym forum - od tego się zaczyna
wystarczy również przewinąć stronę główną forum by znaleźć temat kamery
może stopy wymasować?

Pomar

New member
Jakoś niełatwo od razu naprowadzić na interesujący temat. Przegladam kamery i w morzu wiadomości jeszcze mojej nie znalazłem. Samsunga nie ma wśród producentów. A ja tylko chciałem żeby mi ktoś, kto ma wiedzę ot tak, napisał, że np. model taki a taki odczytuje pliki H.264 z dysku zewnętrznego. Muszę szybko podjąć decyzje, ale to forum nie pomoże. Pojawiłem sie tu bo na każde interesujące mnie pytanie otwierała sie strona frum. Może kiedys będę miał wiedzę, którą zaimponuję ale... przeglądam dalej. Stopy nie, ale oczy, bo mnie już bolą.

Kirek50

Moderator
Bez reklam
model taki a taki odczytuje pliki H.264 z dysku zewnętrznego.

H.264 to kodek, a nie rodzaj pliku. Wspomniałeś, że Twoja kamera zapisuje pliki z rozszerzeniem MP4. Takie pliki odtworzy Ci praktycznie każdy z omawianych w dziale Sprzęt playerów, większość nawet po podłączeniu do nich pod USB kamery (zakładając, ze ta ma wbudowanych jakiś nośnik danych). Jeżeli odtwarzacz ma służyć tylko do tego celu, sugeruję coś prostego taniego.

Do góry