co dokupić do Xbox 360?

Leanier

New member
Witam.
Na wstępie informuję iż jest to mój pierwszy post i w razie czego przepraszam jeśli umieściłem go w złym dziale. Poszukuję taniego sprzętu (najtańszego jak się da) - Telewizor jest mi potrzebny jak w temaci do grania w nowe gry które wyglądają o niebo lepiej w technologii HDTV niż na normalnych TV. Dlatego proszę poleccie mi coś co w pełni będzie wyświetlało najnowszą grafikę z wszelkimi dostępnymi wodotryskami!

korkodyl

New member
Podejscie "najtanszego jak sie da" jest w przypadku LCD bardzo nie na miejscu! Kupisz baledre - obraz tez bedzie baledra! Niestety taka jest prawda. Caly czas przypomina mi sie LCD ktory widzialem w Realu firmy zdaje sie "Fokus" czy "phokus" - jakos tak. To co zobaczylem przeszlo moje najsmielsze wyobrazenia o kiepskim obrazie :) Podlaczony byl do tego DVD kablem euro i lecial jakis film. To byl szary, wyprany z kolorow obraz, o smugach nie wspomne! KOSZMAR! Za darmo bym go nie chcial!
Jak poczytasz troche to forum to napewno znajdziesz kilka wartych zainteresowania modeli. Ja ze swojej strony moge z czystym sumieniem polecic Samsunga serie "R" oraz "M" - do nowego X'a IDEALNE! Ceny tez w miare przystepne.
Albo po prostu kup monitor crt 24 cale panorame i tez bedziesz mial rewelacje i wszystkie dostepne rozdzielczosci :) Koszt na Allegro ok 1000zl :)

Leanier

New member
A mógłbyś podać linki do tych Samsungów na allegro? Ponieważ nie bardzo rozpoznaje modele poszcegulnych serii.

Crichton

New member
W zadnym wypadku nie kupuj najtanszego LCD juz zdecydowanie lepiej sredniej klasy CRT. Przed zakupem najlepiej jak podlaczysz X360tke do danego TV i sam sprawdzisz czy taki obraz Ci odpowiada. Nie kupuj w ciemno!

Krzysztof

New member
cześć

jeżeli masz Xboxa 360 i chcesz mieć obraz HD to przede wszystkim mam pytanie czy masz wersje core czy premium.
Aby oglądać w HDTV, musisz mieć premium (kabel komponent) lub go kupić.
Kolejna sprawa to TV jaki kupisz musi mieś wejście komponent (niestety xbox 360 nie ma DVI ani HDMI) a szkoda i rozdzielczość przynajmniej 1366x768 i ale to jest już razcej standard.

TYLKO WTEDY możesz puścić sygnał HD i cieszyć się możliwościami Xboxa a różnica jest ogromna.

pozdrawiam

Do góry