omegasupreme
New member
Witam. niebawem kupuje projektor HD... nie FULL HD. ale HD..
bedzie to acer v700 lub optoma 300zł drozsza (teraz nie pamietam kodu)...
i mam problem..
z czego najlepiej na taki projektor puszczac filmy w HD?
z laptopa? czy z kina domowego z płyty ?
czy jest cos takiego jak kino domowe HD 5,1 ?
czy poprostu albo DVD normal. albo odrazu FULL HD ?
bo jakbym np puszczał obraz z laptopa.. to co z dzwiękiem.. kupie dajmy na to zestaw glosników kina domowego 5,1.. i skąd wezme ustawienia jakosci kinowego brzmienia??
Czy z laptopa wychodzi surowy sygnał jakimś specjalnym kablem. i ten zestaw głosników ma jakiś amplituner do wyboru jakosci dzwieku jak np na kinach z DVD. wybieramy jakosc MUSIC lub MOVIE.. i zmienia sie brzmienie...
Bo ja w laptopie nie mam zamiaru grzebac w karcie muzycznej i ustawiac coś na chybił trafił bo by mnie krew zalała...
tak wiec NIE WIEM...
niby sie mowi Super. nowy projektor HD.. i co teraz ??????
bedzie to acer v700 lub optoma 300zł drozsza (teraz nie pamietam kodu)...
i mam problem..
z czego najlepiej na taki projektor puszczac filmy w HD?
z laptopa? czy z kina domowego z płyty ?
czy jest cos takiego jak kino domowe HD 5,1 ?
czy poprostu albo DVD normal. albo odrazu FULL HD ?
bo jakbym np puszczał obraz z laptopa.. to co z dzwiękiem.. kupie dajmy na to zestaw glosników kina domowego 5,1.. i skąd wezme ustawienia jakosci kinowego brzmienia??
Czy z laptopa wychodzi surowy sygnał jakimś specjalnym kablem. i ten zestaw głosników ma jakiś amplituner do wyboru jakosci dzwieku jak np na kinach z DVD. wybieramy jakosc MUSIC lub MOVIE.. i zmienia sie brzmienie...
Bo ja w laptopie nie mam zamiaru grzebac w karcie muzycznej i ustawiac coś na chybił trafił bo by mnie krew zalała...
tak wiec NIE WIEM...
niby sie mowi Super. nowy projektor HD.. i co teraz ??????