No widzisz i masz zaszczyt należeć do tego szacownego grona większościmarcintgr napisał:
.. większośc wypowiadajacych sie w tym temacie na forum to są osoby które gdzies coś wyczytały i udzielają sie dyskusji a nie maja pojęcia o niczym!!

marcintgr napisał:
Jednynie co to myślałem że jeszcze kiki sie cos więcej zna na tym forum ale po pomyśle robienia testów kabli HDMI i ich wynikach to faktycznie nie ma nic wspólnego z elektroniką i TV po za tym że je sprzedaje!!
No proszę i kikiemu się dostało.
Panie Marcinie. Już kiedyś panu to pisałem.Niech się pan zajmie czymkolwiek innym, tylko nie wypowiadaniem na tym forum. Robi pan wprawdzie postępy, bo powyższe zdanie nie zawiera błędów ortograficznych, ale nadal sens wypowiedzi jest niejasny. Generalnie powiedział pan już WSZYSTKO. Wszyscy wiemy, że LCD są najbeściarskimi telewizorami na świecie. A już najwspanialszym ze wszystkich jest LCD 46 cali Samsunga. I wogóle ta biel, brak wypalania, no i mniej żre prądu. Hmmmmm z tym , że ja już to gdzieś czytałem w pana postach. Pisze pan stale to samo, powtarzając oklepane opinie nijak nie mające się do rzeczywistości i jeszcza zarzuca pan wszystkim niekompetencje.