Szukam osoby chętnej do przejęcia umowy na TV i Internet. Zmieniam lokum i nie będę miał możliwości korzystania.
Umowa do 01/2014. Więc nie trzeba się na długo wiązać, przyzwoita miesięczna stawka.
Jeśli będą jakieś koszty cesji biorę je na siebie.
Pakiet TV Złoty, 108 kanałów w tym 14 HD
Internet 24Mbit (+ podwójne przyspieszenie w nocy)
Cena za całość miesięcznie 80,28pln brutto
Gratis dorzucę router wifi i zapłacę za pierwszy miesiąc!
Wymagania: dostępność usług Vectry w danym lokalu.
Formalności: Trzeba się spotkać w biurze obsługi Vectra w Warszawie, i spisać cesję.
Oczywiście nowy abonent nie musi być z w-wy, wystarczy, że ma dostępne usługi vectry u siebie. Jednak cesję trzeba podpisać w lokalnym biurze dla obecnego abonenta (tak mi opowiedzieli na infolinii, jakby był ktoś chętny to mogę jeszcze podrążyć temat czy nie da się jakoś "zdalnie" )
Umowa do 01/2014. Więc nie trzeba się na długo wiązać, przyzwoita miesięczna stawka.
Jeśli będą jakieś koszty cesji biorę je na siebie.
Pakiet TV Złoty, 108 kanałów w tym 14 HD
Internet 24Mbit (+ podwójne przyspieszenie w nocy)
Cena za całość miesięcznie 80,28pln brutto
Gratis dorzucę router wifi i zapłacę za pierwszy miesiąc!
Wymagania: dostępność usług Vectry w danym lokalu.
Formalności: Trzeba się spotkać w biurze obsługi Vectra w Warszawie, i spisać cesję.
Oczywiście nowy abonent nie musi być z w-wy, wystarczy, że ma dostępne usługi vectry u siebie. Jednak cesję trzeba podpisać w lokalnym biurze dla obecnego abonenta (tak mi opowiedzieli na infolinii, jakby był ktoś chętny to mogę jeszcze podrążyć temat czy nie da się jakoś "zdalnie" )