Chyba nie miałeś przyjemności używać nowszego modelu Samsunga i nowszego TizenaTeż miałem 3 Samsungi, nie mam o nich dobrego zdania. Android rządzi. W sumie pralkę i zmywarkę też mam Samsunga i średnio jestem zadowolony. Jak Samsungi to tylko telefony.
Co dokładnie działo się złego na Tizen? To chyba jakiś starszy model musiał być.Począwszy na Tizenie wolę Android TV
Choćby to, że w pewnym momencie przestała działać jakaś apka do streamingu nie pamiętam która HBO max albo Netflix - brak wsparcia do nowszych. No i mnogość aplikacji ze sklepu google do odtwarzania, KODI...Co dokładnie działo się złego na Tizen? To chyba jakiś starszy model musiał być.
Choćby to, że w pewnym momencie przestała działać jakaś apka do streamingu nie pamiętam która HBO max albo Netflix - brak wsparcia do nowszych. No i mnogość aplikacji ze sklepu google do odtwarzania, KODI...
C5 65" ma kosztować 3200 €, co daje prawie 13 000 złotych.
To prawdopodobnie była nowsza wersja androidaSprawdzałem Bravię 8 w sklepie ich model na wystawie, tam były prostokątne.
Miałem na myśli,że w nowej wersji są okrągłe a w starszych prostokątyStarsza.. W nowych są okrągłe![]()
No niestety mam okrągłe... Wrrrr....
Zacząłem od YouTube na razie i kopara mi opadła. C4 może się schować.
Zacząłem od YouTube na razie i kopara mi opadła. C4 może się schować.
Natomiast takiej opinii jak Twoja nie znalazłem też w recenzjach.
Ah czyli go jeszcze nie masz. Zainstaluj proszę aide z sklepu i podaj dane o które prosiłem jak już nacieszysz okogratki zakupu!
![]()
To ustaw tryb dynamiczny. Bo z opisu widać, że obraz jaki ustawiasz nie ma nic wspólnego z obrazem jaki widział reżyser. Podejrzewam, że po kalibracji oddałbyś i Sony. Ma Reddit i Rtings C4 > B8.Obraz jest lekko ciemniejszy, ale znowu kontrasty działają lepiej, zwłaszcza w tonach pośrednich. C4 za bardzo przepalało, tutaj jakoś tego nie ma, nawet po wzmocnieniu kontrastów i wszystkiego na full. Przyznam, że wszystko co generuje jasność daję na full, aby uzyskać obraz jaki mi się podoba. Ale może bardziej mi się podoba, bo poprzedni miałem także SONY i się przyzwyczaiłem. Tak jak do monitorów iiyama, już katuję piąty i mimo wielu prób przejścia na inne, poddałem się.
To ja nie wiem, jakie recenzje wy ludzie czytacie. Bo wiele jest stronniczych. Mnie bardziej interesują opinie ludzi pod recenzjami, oraz różne wpisy na reddicie, a tam przewaga jest po stronie SONY.
To ja nie wiem, jakie recenzje wy ludzie czytacie. Bo wiele jest stronniczych. Mnie bardziej interesują opinie ludzi pod recenzjami, oraz różne wpisy na reddicie, a tam przewaga jest po stronie SONY.
Ma Reddit i Rtings C4 > B8.
To ustaw tryb dynamiczny.