Witam mam bardzo dziwny motyw z dzwiekiem na ps3. Obraz na tv puszczony (Lcd sony 32') przez hdmi a dzwiek do kina domowego (sony zestaw 5+1) kablem optycznym (10m). [ wszystkie ustawienia w opcjach audio i obrazu sa okey) Dzwiek podczas grania jest okej normalnie idzie 5.1 ch. Podczas odpalania filmów avi w wyskoiej rozdziałce jest dzwiek 5.1. Podczas odpalania zwykłych filmów na DVD jest 5.1. W momencie kiedy wrzucam płyte blueray z koncertem np. ac/dc czy queen wybieram z opcji płyty aby odwarzany był w 5.1 niestety nie gra to w w 5.1.
ps:Sprawdzałem to u 3 osób na konsolach ten sam numer(na kablach 05m i 1.5 m) nie idzie dzwiek 5.1 podczas odwarzania płyt blueray nie wiem moze filmy ida nie odpalałem ,moze te 5 koncertów co mam w bluray sa w jakis sposób zle wytłaczone nie wiem !!! zakupone w media nie dla idotów !!
licze na szybka odpowiec HELP mi Kill mi !
Pozdrawiam
ps:Sprawdzałem to u 3 osób na konsolach ten sam numer(na kablach 05m i 1.5 m) nie idzie dzwiek 5.1 podczas odwarzania płyt blueray nie wiem moze filmy ida nie odpalałem ,moze te 5 koncertów co mam w bluray sa w jakis sposób zle wytłaczone nie wiem !!! zakupone w media nie dla idotów !!
licze na szybka odpowiec HELP mi Kill mi !
Pozdrawiam