bluetooth w konsoli nie dziala?

bananoke

New member
siemka , mam maly problem dostalem od sasiada maly prezencik headseta IQUA BHS 116 tylko mam maly problem z podlaczeniem go do ps3 marwie sie ze cos jest nie tak z bluetoothem w konsoli bo gdy wybieram opcje setting>accesioria>menage blootooh device > yes > start scan to nic sie nie dzieje - pisze please wait czekalem 20 min i nic

czy to normalne? prosze o rady w tej kwestji

Mefju

New member
Miałem podobny problem podczas prób podłączenia do konsoli mojej słuchawki bluetooth -Jabry BT125 , otóż do końca nie wiem jak będzie w przypadku Twojej słuchawki ale myślę , że podobnie jak i u mnie.Przytrzymałem na mojej słuchawce kilka sekund przycisk , zaświeciło się światełko co pokazuje , że słuchawka ma włączony bluetooth i ps3 ją wykryje , pokombinuj, u Ciebie pewnie będzie podobnie.Powodzenia ;) i pozdrawiam.

bananoke

New member
Masta_J napisał:
Musisz wprowadzić słuchawkę w tryb Discovery, jak dowiesz się w instrukcji.

Pozdrawiam,
to jest wlasnie ten problem ze nie mam zadnych papierkow przycisk przy3muje okolo 3 sekund po czym miga zielone swiatelko co 8~ sek
nei wiem czy to wlasnie ten tryb?

EDIT :
KOCHAM WOJKA GOOGLE
http://www.iqua.com/kuvat/BHS-316_Quick_guide_POL.pdf :)
jednak jeszcze nei znam odpowiedzi na moje pytanie :p

edit 2: yeaaa udalo sie , jakby ktos mial podobny problem to daje solucje :

Proces parowania
1. Aby rozpocząć proces parowania zestaw powinien być włączony. Należy nacisnąć
i przytrzymać przyciski regulacji głośności "+" i "-" jednocześnie do momentu jak zielona i
czerwona dioda zaczną równolegle świecić.
2. Po zwolnieniu przycisku telefon jest na etapie parowania
3. Następnie należy postępować zgodnie z instrukcją obsługi telefonu komórkowego.
4. Po odnalezieniu zestawu Iqua BHS-316 przez telefon komórkowy należy wybrać kod
dostępu: 0000.
5. Zestaw słuchawkowy pojawi się na ekranie telefonu jako: “Iqua Essence”.
Po zakończeniu procesu parowania zestaw automatycznie będzie łączył się z telefonem.
Połączony zestaw będzie migał po dwa razy w odstępie 8 sekund

pozdrawiam i dzieki za rade z instrukcja:p

Ostatnia edycja:

Masta_J

Active member
Bez reklam
Jeśli tak kochasz wujka google to postaraj się następnym razem NAJPIERW z niego skorzystać zanim wysmarujesz wątek na forum.

Pozdrawiam,

bananoke

New member
Masta_J napisał:
Jeśli tak kochasz wujka google to postaraj się następnym razem NAJPIERW z niego skorzystać zanim wysmarujesz wątek na forum.

Pozdrawiam,
nie madruj, korzystalem jednak nic sensownego nie znalazlem , nie mialem pojecia ze istnieje cos takiego jak tryb discovery.

cyber78

Member
Bez reklam
No i znowu, zamiast najpierw poczytać forum/instrukcję od PS3/Google , to gościu zakłada wątek, że mu Bluetooth w PS3 nie działa.
I jeszcze zdziwiony :roll:, że są pretensje.
Jutro mu się pad rozładuje i założy wątek że gry nie działają.

bananoke

New member
cyber78 napisał:
No i znowu, zamiast najpierw poczytać forum/instrukcję od PS3/Google , to gościu zakłada wątek, że mu Bluetooth w PS3 nie działa.
I jeszcze zdziwiony :roll:, że są pretensje.
Jutro mu się pad rozładuje i założy wątek że gry nie działają.
kolejny nadwrazliwy - przeczytaj , pomysl , wyjdz

mataman

New member
Bez reklam
Słuchaj stary, akurat ty ostatnio zakładasz mase tematów onosnie tego że coś ci nie działą w ps3, więc sie nie rzucaj tylko najpierw poszukaj. Amen

cyber78

Member
Bez reklam
bananoke napisał:
kolejny nadwrazliwy - przeczytaj , pomysl , wyjdz

Nie jestem nadwrażliwy, akurat jak coś wiem to pomagam, ale to Ty jesteś gościem który nie poświęci 5 minut na poszukanie/przeczytanie tylko zakłada bzdurne tematy więc się nie dziw, że jak widzę twój nick to pod nowym tematem to mam uprzedzenia.
Pamiętam Twój temat o TV, jak pytałeś, że nie możesz zmienić rozdzielczości wyświetlanego obrazu, ale przeczytać w instrukcji albo na tym forum to ci się nie chciało.

bananoke

New member
cyber78 napisał:
Nie jestem nadwrażliwy, akurat jak coś wiem to pomagam, ale to Ty jesteś gościem który nie poświęci 5 minut na poszukanie/przeczytanie tylko zakłada bzdurne tematy więc się nie dziw, że jak widzę twój nick to pod nowym tematem to mam uprzedzenia.
Pamiętam Twój temat o TV, jak pytałeś, że nie możesz zmienić rozdzielczości wyświetlanego obrazu, ale przeczytać w instrukcji albo na tym forum to ci się nie chciało.
przeczyj mojego wczesniejszego posta i sie dostosuj

Do góry