Ilu ludzi, tyle opinii
Ja mam odmienne zdanie.
Fakt - trzeba posłuchać i porównać.
Ilu ludzi, tyle opinii
Ja mam odmienne zdanie.
Wczoraj właśnie gość w salonie proponował mi go do kompletu.Wydawało mi się, że to będzie podobne granie do pięćdziesiątki, ale mówił że gra 30% lepiej. Borixon to samo wczoraj mówił.
Ja bym się chyba bardziej skłaniał do CXN, ponieważ mam już CXU i by pasował do kompletu, ale jeżeli Pinokio zagra lepiej, to co mi będzie począć...
Ale to może w przyszłym roku. Co do Tidala, to dla mnie taka jakość jest wystarczająca a jak chcę coś mieć, to kupuję na winylu.
Widziałem że 851 spadły z ceny. Ale to i tak pieśń przyszłości.
Nie zawracaj sobie głowy jakimś pionkiem bierz 851N pazur masa w sam raz do Naima.
Miałem kiedyś na testach CD 851, u kumpla na fajnym systemie, myśleliśmy ze się porzygamy, pozamiatał go Primare I22 blisko polowe tańszy.
Kiedyś epizod z CA już miałem i raczej już nie będę miał...
Pionek PD 70 naprawdę jest spoko cd i bardzo fajnie wykonany...tylko cena dość wysoka, ale jakby dobry rabat wyrwać to.....I oczywiście można słuchać sacd i jest na xlerach...A nie jak np marantz Ruby za 17 tysi i jest tylko na rca....może za ten podpis i rubin na obudowie tyle się płaci....
Co to ma wspólnego z 851N ?
Tak sobie słucham tego Naima i chyba jednak nie jest to koniec zmian u mnie...Za bardzo detalicznie. Wszystko jest rysowane tak dobitnie, że każdy instrument gra "osobno". Niby tak powinno być, ale nie dla mnie taka interpretacja. Może jakiś ciemniejszy DAC by załatwił sprawę, ale.. wystawiam na OLX i szukam dalej. Choć chyba za długo nie będę szukał, bo dźwięk Creeka mi się tak podobał, że muszę mieć setkę w domku. Trochę boli, bo sprzęt ma trzy tygodnie a ja dużo w plecy. No nic... człowiek uczy się na błędach.
Masz rację ale czy aby napewno w naszym wypadku to wina sprzętu czy psychiki?Też miałem dylematy brak czegoś jak się pozbyłem i to nie ważne co to by nie był za wzmak np.
Pzdr