Ja moge napisac recke ale to tez nic nie da. A to z tego wzgledu ,ze jestem baardzo wymagajacy jezeli chodzi o obraz, moze zboczenie fotografa. Kontynuujac ,w500 zostalby zapewne przezemnie zejechany bo porownywalbym obraz do takiego jaki mi sie marzy. Do wymarzonego obrazu w500 daleko ale na lepsza opcje nie mialem funduszy. A mowiac o odbiciach od sufitu - chodzilo mi o to zeby pokazac wiecej niz sam ekran nawet cale pomieszczenie. Jak znajde chwile czasu po weekendzie sprobuje zrobic hdr-y moze cos z tego bedzie. Na twoich screenach jak i na moich nie widze aby gorna czesc ekranu baardzo odbiegala pod wzgledem kontrastu od dolnej. Pasy widze ale nic wiecej. Ostatnia sprawa , W500 napewno nie generuje rewelacyjnego obrazu generuje dobry obraz w swojej klasie cenowej. Nie ma sie co oszukiwac ,ze za aktualnie okolo 3000 bedzie sie mialo obraz cud malina.
W wiekoszoscia recenzji podanej przez ciebie sie zgadzam aczkolwiek nie z caloscia , troszke inaczej ustawiam projektor jakosc wyjsciowa materialu staram sie raczej ustawic na kompie bo tam mam wieksze pole manewru. Osobiscie wole recke z projectorcentral. Recke moze i napisze ale jak juz wspomnialem wczesniej nie mialem doczynienia z odpowiednia iloscia projektorow wiece nie zabardzo mam sie do czego odniesc.
W wiekoszoscia recenzji podanej przez ciebie sie zgadzam aczkolwiek nie z caloscia , troszke inaczej ustawiam projektor jakosc wyjsciowa materialu staram sie raczej ustawic na kompie bo tam mam wieksze pole manewru. Osobiscie wole recke z projectorcentral. Recke moze i napisze ale jak juz wspomnialem wczesniej nie mialem doczynienia z odpowiednia iloscia projektorow wiece nie zabardzo mam sie do czego odniesc.