Hej,
ostatnio wpadł moje ręce nowy TV box od Beelink.
Jest to model GS-King X, który ma pełnić funkcję domowego serwera plików NAS.
Beelink kontynuuje swoją linię "czaszek" na obudowie, w tym przypadku dodając jeszcze świecące oczodoły
W trybie StandyBy na niebiesko, w trybie ON - na zielono.
Już samo opakowanie wywołuje wrażenie wejścia w posiadanie czegoś "ekskluzywnego". Ciekawe pudełko, czerwone wstążki służące do wyjęcia Boxa z opakowania, miękka wyściółka...
Bardzo pozytywne pierwsze wrażenie!
Nie mija ono po wyjęciu boxa! Obudowa ze stopów metalu, doskonałe spasowanie, świetne wykończenie. Miło postawić takie cudeńko na półce. Nie szpeci, wygląda ciekawie.
Box przychodzi z systemem Andorid 9.0, a dodatkowo na karcie SD 8 GB dostajemy CoreELEC.
Mój box dotarł do mnie razem z HDD 4TB.
ostatnio wpadł moje ręce nowy TV box od Beelink.
Jest to model GS-King X, który ma pełnić funkcję domowego serwera plików NAS.
Beelink kontynuuje swoją linię "czaszek" na obudowie, w tym przypadku dodając jeszcze świecące oczodoły
W trybie StandyBy na niebiesko, w trybie ON - na zielono.
Już samo opakowanie wywołuje wrażenie wejścia w posiadanie czegoś "ekskluzywnego". Ciekawe pudełko, czerwone wstążki służące do wyjęcia Boxa z opakowania, miękka wyściółka...
Bardzo pozytywne pierwsze wrażenie!
Nie mija ono po wyjęciu boxa! Obudowa ze stopów metalu, doskonałe spasowanie, świetne wykończenie. Miło postawić takie cudeńko na półce. Nie szpeci, wygląda ciekawie.
Box przychodzi z systemem Andorid 9.0, a dodatkowo na karcie SD 8 GB dostajemy CoreELEC.
Mój box dotarł do mnie razem z HDD 4TB.
Specyfikacja
Generał
Marka: Beelink
Model: GS-King X
Rodzaj: TV Box
GPU: Ramię Mali-G52 MP6
System: Android 9.0
procesor: Amlogic S922X-H
Rdzeń: Hexa Core
Baran: 4G
Typ pamięci RAM: DDR4
ROM: 64G ROM
Max. Zwiększona pojemność: Karta TF do 64 GB (brak w zestawie)
Kolor: czarny
Przechowywanie
SATA: 2 * SATA3.0 Port (3,5-calowy dysk twardy)
Obsługiwane nośniki
Format dekodera: H.263, H.264, H.265, HD MPEG4
Format audio: DTS Dolby AVI, DAT, ISO, MKV, MP4, MPEG, RM, WMV
Format wideo: 4K UHD H.265 / VP9 / AVS2 HDR10, HDR10 + GWS AVI, DAT, ISO, MKV, MP4, MPEG, RM, WMV
Format zdjęć: BMP, GIF, JPEG, JPG, PNG, TIFF
Obsługa dźwięku przestrzennego 5.1: tak
Szczegóły Produktu
5G WiFi: tak
WIFI: 802,11 a / b / g / n / ac
Bluetooth: Bluetooth 4.1
Zasilacz: Adapter ładowania
Berło: AV,DC 12V,HDMI,LAN,Gniazdo mikrofonowe,OTG,Przycisk zasilania-,SPDIF,Karta TF,USB2.0,USB3.0
Antena: tak
Język: Wielojęzyczny
Wersja HDMI: 2.1
Inne funkcje: Inni
Funkcja HDMI: HDCP
Pobór energii.: 8W
Szybkość portu RJ45: 1000 Mb / s
Wymaganie mocy
Rodzaj mocy: Tryb zewnętrznego zasilacza
Wejście zasilacza: 100-240 V / 50-60 Hz
Wymiary i waga
Waga produktu: 1.0700 kg
Waga paczki: 1.3500 kg
Rozmiar produktu (dł x szer x wys): 16,50 x 11,80 x 10,60 cm / 6,5 x 4,65 x 4,17 cali
Rozmiar paczki (dł x szer x wys): 19,60 x 13,50 x 12,50 cm / 7,72 x 5,31 x 4,92 cali
Zawartość Paczki
Zawartość Paczki: 1 x TV Box, 1 x Voice Pilot zdalnego sterowania, 1 x Zasilacz, 1 x HDMI High-definition kablowa, 1 x angielski Manual, 1 x HDD angielski Manual, 1 x HDD Bracket