BD z wyjsciem analog audio

Whiplash

New member
Bez reklam
Jest temat na AVS o Panasonicu 500 i ludzie sa bardzo zadowoleni z wyjscia analog stereo jak i 5.1. Mysle ze jak na odtwarzacz BD za okolo 1000zl jest to super sprzet. Wogole przegladalem teraz oferte panasonica i modele tegoroczne czyli x30 wogole!! nie posiadaja wyjsc analogowych stereo... Wszystko po HDMI a jak wiemy HDMI do stereo PCM sie nie nadaje ze wzgledu na Jitter.
Z drugiej strony nie wiem czy zakup DAC Fiio za 150zl da lepsze brzmienie niz sam BD500. Mysle ze poziom bedzie podobny, co innego zakup drogiego DAC ale czy to ma sens? Lepiej kupic za 1500zl osobne CD.

maniekn274

New member
Bez reklam
Tylko kupujac uzywke jaka masz pewnosc ze kupujesz oryginal a nie grzebany CD przywleczony z zachodu ?
no to fakt,obawy są,dlatego ja nic używanego nie kupuję.Może to nie dobrze bo czasem są super okazje i można taniej wy haczyć -w stanie idealnym,no ale pewności nie ma.Podziwiam tych ludzi co kupowali ode mnie.Faktem jest (i teraz nie cukruję) że moje sprzęty są jak z salonu po kilku latach użytkowania-ale czasem miałem takich kolesi co tylko e-maill napisali o podanie nr konta i kasę przelewali.Bez żadnych tel,pytań itd.Faktem jest że opis zawsze szczegółowy robię i foto z każdej strony.Jak ktoś nie ma nic do ukrycia to da to się przeważnie wychwycić.Ale się ku...wa rozpisałem i nie na temat.Ale kupować od mańka możecie wszystko he he:):lol:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Malo tego, ja nie pozwalam nikomu pielegnowac moich zabawek. Nikt nie ma prawa przecierac, odkurzac, czy maziac po sprzetach. Ja juz znam takie kobitki, co chcialy dobrze i pryskaly po ekranie Cifem i innym dziadostwem.
Potem, patrz kochanie jak ladnie ci wyczyscilam telewizorek, a czlowiek zamiast sie cieszyc, to stoi oblany goracym potem ;)

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
masz racje, mam dokładnie to samo ;D
Kiedys w pracy nowa kierowniczka od powierzchni płaskich zrobila tak jak piszesz po nowym monitorze. Było to dość dawno, kiedy wymienialo się monitory CRT na LCD, a pani przetarła matowy ekran LCDeka szmatką i zaangaozwaniem tak jak przecierała szklane CRTki. Efekt pozostał do końca ;)

maniekn274

New member
Bez reklam
Malo tego, ja nie pozwalam nikomu pielegnowac moich zabawek. Nikt nie ma prawa przecierac, odkurzac, czy maziac po sprzetach. Ja juz znam takie kobitki, co chcialy dobrze i pryskaly po ekranie Cifem i innym dziadostwem.
Potem, patrz kochanie jak ladnie ci wyczyscilam telewizorek, a czlowiek zamiast sie cieszyc, to stoi oblany goracym potem ;)
to samo mam podejscie,moze to nie ładnie ale zdarza mi się nawet krzyczeć :razz: TO MOJE ZABAWKI I WARA OD NICH HE HE NIE RUSZAJ BO POPSUJESZ HA HA HA

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Moja już nie dotyka, ale uwierzcie, ze walka trwała kilka lat, dopiero od ok. roku jest pełny spokój, wcześniej przez wiele lat tłumaczeń i tak było swoje, czyli mokra szmatka :(

maniekn274

New member
Bez reklam
A najśmieszniejsze jest to ,że do puki nie kupiłem etui do pilotów to zdarzało się że że pilot po prostu gdzieś się zapodział (położyłem i nie pamiętałem gdzie) i jak muzyka ucichła płytkę chciałem zmienić a tu zonk-pilota nie ma i paluchami nie dotknąłem żeby płytkę wysunąć tylko szukałem dotąd aż go znajdę i pilotem to zrobię.Kurde tak sobie myślę ale człowiek ma naje...ne w bani.To już jest zboczenie jakieś.he he

Do góry