Radia Tuby dalej tną 
Niektóre są dostępne przez vtuner, tam chyba nie powinny się ciąć.Radia Tuby dalej tną![]()
Kolego przy 6 MB po światłowodzie nie ma opcji żeby coś się zacinało (nic oczywiście w tym czasie nie ściągałem). W jednym czasie tvn player chodzi ok za to tvp vod przycina i odwrotnie. Porażka.
jak wchodzisz w inne serwisy ?Pojawiła się wersja 1025. Zobaczymy czy coś się poprawiło. Przy okazji - od wczoraj testowałem sobie serwisy internetowe Koreańskie - ani razu nie było problemu z odtwarzaniem. A już na Brytyjskich - lipa.
jak wchodzisz w inne serwisy ?
Dzięki za info bo już gość z alledrogo chcial mi wcisnąć E5300 w końcu zamówiłem Samsung BD-D5300 - Odtwarzacz Blu-ray - CENA w Sklepie RTV EURO AGD tylko teraz problem z połączeniem muszę sie dowiedzieć jaki adapter po kablu mam za dużo ciągnięcia ale sądzisz że lepsza jakość po kablu niż WiFi?
Dyski działają, z zew zasilaniem jak i z zasilaniem z usb.Hej, chciałem się upewnić co dwóch funkcji:
1) czytam, że dyski zewnętrzne wam pracują z D5300, ale w instrukcji jest napisane, że nie obsługuje dysków. Możecie mi potwierdzić działanie dysków zewnętrznych a nie tylko pendrivów czy czytników z kartą?
2) czy da się regulować głośność z pilota D5300 czy trzeba tylko i wyłącznie regulować głośność w telewizorze czy też ampli. W instrukcji nie znalazłem informacji na ten temat