Witam was. Mam na wstępie pytanie. Interesuje mnie zawartość samsung smart tv w 5300 bo czytam że tutaj to już działa. W 5100 nie ma jeszcze tego? Do sedna. Chodzi mi mianowicie czy np w tvn player jest serial na wspólnej w ipli jest Głęboka Woda a na VOD od TVP jest M jak Miłość i Barwy Szczęścia. Proszę, sprawdźcie to dla mnie. To nie jest dużo roboty. Chcę zrobić żonie niespodziankę. Chodzi mi oczywiście o aktualne odcinkiZ góry dzięki.
Na bd-5500
tvn player, "na wspólnej" - jest na chwilę obecną od odcinka 1466 do 1560 (1561 w harmonogramie)
ipla - głęboka woda - nie ma (w ogóle brakuje seriali nacodzień lecacych na tvp, a na vod.tvp też nie ma)
vod.tvp - M jak miłość - jest odcinki 802-889
vod.tvp. - Barwy szczęścia - nie ma
@pedro_78
Na iplexie w miarę regularnie wpadają 2-3 nowe pozycje tygodniowo. Oferta jest prawie tak samo bogata, co przez www (w wersji bez "plus")
Oprócz tego, dla zainteresowanych z radio internetowych jest tuba.fm, vtuner i ew. netplayer (trzeba pobawić się w konfigurację) lub viaway (możliwość dodawania ulubionych jest płatna
A dzisiaj dodali demotywatory

W porównaniu do smarthubów z tv nie ma np. wp.tv i (jeszcze?) Polskiego radio i czwórki z wizją, ale jest empik school i onet.tv. Ipla jest okrojona (brak ipla film).
@mement78
z tvn playerem miewam tak samo, podobnie jak z iplexem. Opcje wydają się być dwie: samsung zrywa połączenie (podobno w nowym sofcie niby mieli naprawić, ale nie przetestowałem tak dokładnie) albo akurat ma być przerwa na reklamy, co za bardzo appsy nie obsługują (na iplexie czasem puszczaja w środku filmu, jak przez www się oglada)