Battlefield Bad Company 2

ps_user

New member
Bez reklam
Bambolo napisał że ściągnął Betę z USA i z tamtejszych serwerów będzie korzystał. A te serwy ruszają z opóźnieniem.

drosophilia

Active member
Bez reklam
Bambo podal, ale troche blednie ten adres.
Powinno byc http://www.fileplanet.com/promotion/signup_reg.aspx

Ale to nie wszytsko. Jesli tak sie zarejestrujemy, to wiadomo, ze jestesmy spozo Ameryki Polnocnej.
Nalezy wejsc na wyszukiwarke www.hidemyass.com, tam wpisac adres http://www.fileplanet.com/promotion/signup_reg.aspx

Zostaniemy przekierowani na strone, gdzie juz nie jestesmy identyfikowani jako spoza Ameryki PLN. Dokonczyc dziela i gotowe. P> S. Nalezy pamietac, aby miec gonta PSS USA i z niego sciagac:D

Bambolo82

Banned
Amerykańskie serwery już hulają. Pograłem i jest SUPER. Stary dobry z Battlefield 2 z PC. Zniszczenia są rewelacyjne i mają kolosalny wpływ na dalszy przebieg misji.

Steruje i celuje się bardzo łatwo. Jest sporo broni do odblokowania etc.

Jak dla mnie gra sie równie fajnie jak w multiplayer Killzone 2, tyle że przestrzenie są znacznie większe. Atakujemy lub bronimy, czyli chaosu nie ma.

Beta bedzie działać do 28.02.2010 czyli mamy ponad 3 miechy zabawy za free.

tomek_fcb

New member
Udostępni ktoś konto PSN z beta BF BC2? Nie che mi się bawić w zakładanie kont na fileplanet itd. Chyba, że ktoś ma klucz wolny do obstawienia? Posiadam konto US Store. Byłbym wdzięczny za małą przysługę ;)

tomek_fcb

New member
To mnie postraszyłeś...
Na gamespocie poszło łatwiej przyjemniej i szybciej :)
Już zasysam BC2 pogram wieczorem ;)

Ostatnia edycja:

Peek

New member
Bez reklam
Panowie w internetowych niuansach jestem dość słaby, czy mógłbym dostać instrukcję krok po kroku jak i skąd dostać klucz i ściągnąć grę?

Ogr

New member
Bez reklam
Peek napisał:
Panowie w internetowych niuansach jestem dość słaby, czy mógłbym dostać instrukcję krok po kroku jak i skąd dostać klucz i ściągnąć grę?
BAMBOLO wszystko pięknie opisał ,bardzo prosta sprawa .
Kod zdobyłem w 5 minut DZIEKI BAMBO !!!
Mój koleś któremu za Chiny nie chciało zapodac kodu , właśnie zasysa z mojego konta betke .Jeżeli da się grać to podam ci dane do konta na psn ;)

Ostatnia edycja:

Ogr

New member
Bez reklam
Peek napisał:
Można dzielic betke na 5 konsol :D więc śmiało udostępnie ci ziom ;)
Ludzie dzielcie się z bliznimi :D

Ostatnia edycja:

ps_user

New member
Bez reklam
Jak to jest, że Modern Warfare 2 miał premierę tak niedawno, a mimo to 80% moich znajomych gra w jedną udostępnioną mapę BETY BFBC2 :rolleyes:
No, może przez to że większość friendów znam z pierwszej części, jednak wiem że część ma również MW2 ;)

Co do samej Bety, to trzeba powiedzieć że jest DOBRZE :eek:k:
2-ga część gry zapowiada się jeszcze bardziej klimatycznie, bo już udostępniona beta bardzo dobrze oddaje klimat zbrojnej potyczki ;) Dużo się tu dzieje. Tu czołg, tam hamvee, a jeszcze nad głową często coś lata!

Z nowości cieszy mnogość kombinacji wyposażenia danej klasy. Snajper, niekoniecznie musi już biegać tylko z bronią "dalekiego" zasięgu, bo można go wyposażyć np. w shotgun czy karabin i z rzuconymi czujkami, kosić z bliska zdezorientowanych atakujących. Generalnie podstawowe wyposażenie danej klasy zostało pomieszane i na początku ciężko się odnaleźć. Również sterowanie zostało zmodyfikowane (niekoniecznie dobrze) ale poprzez rozbudowane menu ustawień można przywrócić znane ustawienia z I części.

Silnik Destruction 2.0 faktycznie umożliwia zrównanie budynków z ziemią, ale trzeba się przy tym napracować :razz: Najczęściej po wysadzeniu budynku kilkoma ładunkami C4, zostaje jego szkielet i dach.

Co do wad, to nuży (oraz utrudnia wypatrzenie wroga ;) ) delikatnie monotonna kolorystyka, jakby grafik miał dwa kolory - beż i czerń, oraz irytujące zrywanie połączenia.

Ogr

New member
Bez reklam
ps_user napisał:
Jak to jest, że Modern Warfare 2 miał premierę tak niedawno, a mimo to 80% moich znajomych gra w jedną udostępnioną mapę BETY BFBC2 :rolleyes:
No, może przez to że większość friendów znam z pierwszej części, jednak wiem że część ma również MW2 ;)

Co do samej Bety, to trzeba powiedzieć że jest DOBRZE :eek:k:
2-ga część gry zapowiada się jeszcze bardziej klimatycznie, bo już udostępniona beta bardzo dobrze oddaje klimat zbrojnej potyczki ;) Dużo się tu dzieje. Tu czołg, tam hamvee, a jeszcze nad głową często coś lata!

Z nowości cieszy mnogość kombinacji wyposażenia danej klasy. Snajper, niekoniecznie musi już biegać tylko z bronią "dalekiego" zasięgu, bo można go wyposażyć np. w shotgun czy karabin i z rzuconymi czujkami, kosić z bliska zdezorientowanych atakujących. Generalnie podstawowe wyposażenie danej klasy zostało pomieszane i na początku ciężko się odnaleźć. Również sterowanie zostało zmodyfikowane (niekoniecznie dobrze) ale poprzez rozbudowane menu ustawień można przywrócić znane ustawienia z I części.

Silnik Destruction 2.0 faktycznie umożliwia zrównanie budynków z ziemią, ale trzeba się przy tym napracować :razz: Najczęściej po wysadzeniu budynku kilkoma ładunkami C4, zostaje jego szkielet i dach.

Co do wad, to nuży (oraz utrudnia wypatrzenie wroga ;) ) delikatnie monotonna kolorystyka, jakby grafik miał dwa kolory - beż i czerń, oraz irytujące zrywanie połączenia.
Fakt ,kolorystyka dość dziwna mało realistyczna .

matiashek

New member
ps_user napisał:
Hehe a może dla tego że ta beta jest lepsza niz całe MW2

pysio78

New member
Faktycznie zapowiada się nieźle ale na razie jednak wole MW2 choćby dlatego ze ma więcej map. Na tę chwilę jestem zawiedziony B2 ale to przecież tylko beta. Do marcowej(chyba premiery) jeszcze troszkę czasu jest.

Do góry