Witam
Jestem na tym forum całkowicie świeży. Ale po przeczytaniu już wiem , że trafiłem idealnie. Mam prośbę do wszystkich którzy mogą pomóc mi w doborze TV LCD 32". Szczególnie liczę na pomoc osoby o ksywie Kiki
. Jednak żeby wszystko było jasne postaram się przedstawić sytuację. Jestem zmuszony zakupić TV tyko i wyłącznie na raty (sport zjada lwią część wynagrodzenia
) i to w jednym sklepie. Oferują oni raty za które nie zapłacę ani 1zł więcej niż za gotówkę. Ma to swoje ograniczenia mogę wybrać z małej palety TV. Ale do rzeczy.
Telewizor będzie w odległości 2,5m. Będzie mi on służył w 80% do oglądania filmów z DVD i tylko filmów (chce podłączyć przez component), sporadycznie telewizja (zwykła kablówka) a konsole i PC to w ogóle. Moje finanse przeznaczone na zakup TV to maksymalnie 6tyś. ta granica i tak jest już mocno naciągnieta. Przedstawię teraz z jakich TV mogę wybrać.
SAMSUNG
LW32R51BX
LE32R31B
LE32R31SX
THOMPSON
32LB120S4
32LB115B5
Dziękuję z góry każdemu kto będzie chciał pomóc kompletnemu laikowi.
Jestem na tym forum całkowicie świeży. Ale po przeczytaniu już wiem , że trafiłem idealnie. Mam prośbę do wszystkich którzy mogą pomóc mi w doborze TV LCD 32". Szczególnie liczę na pomoc osoby o ksywie Kiki
Telewizor będzie w odległości 2,5m. Będzie mi on służył w 80% do oglądania filmów z DVD i tylko filmów (chce podłączyć przez component), sporadycznie telewizja (zwykła kablówka) a konsole i PC to w ogóle. Moje finanse przeznaczone na zakup TV to maksymalnie 6tyś. ta granica i tak jest już mocno naciągnieta. Przedstawię teraz z jakich TV mogę wybrać.
SAMSUNG
LW32R51BX
LE32R31B
LE32R31SX
THOMPSON
32LB120S4
32LB115B5
Dziękuję z góry każdemu kto będzie chciał pomóc kompletnemu laikowi.