Witam wszystkich, mam Panasonica TX-P50G20e od 2 miesięcy, od około miesiąca zauważyłem, że jakość dźwięku daleko odbiega od normy, dokładnie pojawia się buczenie jakby było za dużo basu (a nie jest), najgorzej jest na tvn i tvp1, mam cyfre +, sygnał bardzo dobry. Dzwoniłem do serwisu i powiedzieli że ten typ tak ma, producent nie popisał się głośnikami w tym modelu. Fajnie że wiem to teraz i wywaliłem 5tys by się denerwować złym, nieczystym dźwiękiem. Regulacja za wiele nie daje, zniekształcenia nie występują cały czas ale jak im się podoba. Nie wiem o co chodzi może ktoś wie proszę o opinie.
Druga sprawa, tv ustawiłem na wyłączony tryb eko i energooszczędność, wolę mieć lepszy obraz a nie zmulony tymi funkcjami. Tv pamięta ustawienia do momentu wyłączenia tv, gdy oglądam film wieczorem eko OFF, włączam rano eko ON...szału idzie dostać. Ile można to zmieniać a tv nie pamięta...czy ktoś miał podobnie? Prosze o pomoc co dalej...
Dziękuję i Pozdrawiam
Druga sprawa, tv ustawiłem na wyłączony tryb eko i energooszczędność, wolę mieć lepszy obraz a nie zmulony tymi funkcjami. Tv pamięta ustawienia do momentu wyłączenia tv, gdy oglądam film wieczorem eko OFF, włączam rano eko ON...szału idzie dostać. Ile można to zmieniać a tv nie pamięta...czy ktoś miał podobnie? Prosze o pomoc co dalej...
Dziękuję i Pozdrawiam