michaelius napisał:Hustler TV się przeniósł bo był w okolicach 90 kanału , przed przenosinami był włączony normalnie od 23 wieczorem.
Ale kurcze to jest paranoja , żeby żadnego info w necie nie było a maj za 2 dni.
Peek napisał:1. DISCOVERY HD
2. HISTORY CHANNEL HD
3. TVN HD
4. EUROSPORT HD
5. C+SPORT HD
6. C+ FILM HD
Troche brakuje przewidywanego Polsatu Sport HD, ale może przed Euro dadzą...
qura12 napisał:Przeglądałem dzisiaj liste kanałów a tu ZONK! NIE MA POLSATU SPORT! Ale za to dostaliśmy AXN, AXN Crime i AXN si-fic. Na miejsce PS w analogu wszedł TVP Sport a na cyfrowmym kilka kanałów zmieniło swoje miejsce, znikneły fashion tv, zone romantica no i PS... Czy to może oznaczać że Aster skończył umowe z Polsatem na Polsat Sport i na PS HD nie mamy co liczyć?!?! Jeżeli tak to niezbyt dobre posuniecie ze strony Astera... Z drugiej strony nalezy się cieszyć 3 AXN i to bez żadnego pakietu dodadkowego (jak HBO itd.)
bluray napisał:Kupiłem akcje Cyfrowego Polsatu. Redukcja była 88,5%.
Pozyskali 830 mln zł.
Jako posiadacz akcji CP (współwłaściciel) nie życzę sobie by kanały sportowe były gdziekolwiek indziej niż na platformie satelitarnej CP.
Zwłaszcza te z EURO 2008 ( w tym w HD).
Taka sytuacja ma powodować duży napływ nowych abonentów.
I moje akcje będą drożały i drożały.
bluray napisał:Jako posiadacz akcji CP (współwłaściciel) nie życzę sobie by kanały sportowe były gdziekolwiek indziej niż na platformie satelitarnej CP.
Zwłaszcza te z EURO 2008 ( w tym w HD).
Taka sytuacja ma powodować duży napływ nowych abonentów.
I moje akcje będą drożały i drożały.
bluray napisał:Kupiłem akcje Cyfrowego Polsatu. Redukcja była 88,5%.
Pozyskali 830 mln zł.