Peek napisał:Dokładniej to bez 4, bo chodzi o ostatnią kolejke fazy grupowej gdzie 8 meczy bedzie rozgrywane równocześnie.
PS: A co do komentarza pomeczowego:
http://www.zczuba.tv/zczubatv/1,89849,5226721.html
Peek napisał:A z UPC to całkiem inna sprawa, bo rzeczywiście ich sygnał jest nie jest tak mocny jak sygnał Astera.
Nie za BasicPlus tylko za dostęp do usług cyfrowych... Też mam tak samo ale za to dostałem zniżke właśnie na BasicPlus i zamiast 8zł będę przez rok płacił 1,07 :d btw pisałem o tym pare stron temutucz napisał:czy ktos przy zamawianiu uslug HD dostal jakas znizke albo przynajmniej nie stracil oplaty promocyjnej za dostep do uslug cyfrowych?
Bo ja niestety teraz zamiast 3zl na BasicPlus bede musial placic 15zl.
PS. Rozmawiajac z infolinia pytalem o PS i negocjacje trwaja, ale marne szanse, aby cos sie pojawilo przed rozpoczeciem EURO.
qura12 napisał:Nie za BasicPlus tylko za dostęp do usług cyfrowych... Też mam tak samo ale za to dostałem zniżke właśnie na BasicPlus i zamiast 8zł będę przez rok płacił 1,07 :d btw pisałem o tym pare stron temu
tucz napisał:czy ktos przy zamawianiu uslug HD dostal jakas znizke albo przynajmniej nie stracil oplaty promocyjnej za dostep do uslug cyfrowych?
Bo ja niestety teraz zamiast 3zl na BasicPlus bede musial placic 15zl.
PS. Rozmawiajac z infolinia pytalem o PS i negocjacje trwaja, ale marne szanse, aby cos sie pojawilo przed rozpoczeciem EURO.
Peek napisał:Witam
DEKODER ASTER HD ZAŁOŻONY!!!
Obraz HD- ZAJEBIOZA !!!
Obraz SD jest lepszy ostrzejszy, lepiej się ogląda.
Nie mogę ustawić aby dekoder rizciągał 4:3 do 16:9 na SD. Prosze o ewentualną pomoc.
Kierujcie pytania