Jak tam zamiast zwyczajnej wykladziny jest Pers recznie wykonany to pewnie tak, dla mnie to zwyczajna czerwona wykladzina jakich pelno w sklepach. Nie mam tu na mysli jakiejs tandety, ale calkiem przyzwoitej. Podest, bardzo latwo zrobic. Zabudowy pionowe ("filary") na konstrukcji + plyty G/K (fizelina/malowanie). Same plyty G/K sa tanie jak barszcz. Czarna/szara farba (mat), pare dobrych stowek. Oswietlenie punktowe (tanie), kable itp. Nic specjalnego. Fotele, fakt, ale i tutaj mozna poszukac, dla chcacego nic trudnego.
Co tam jeszcze jest? Aha, stolik. Takie w Ikei sa po 40zl

Nie jestem budowlancem, ale robilem/widzialem (a bardziej rozne ekipy) 10x bardziej skomplikowane rzeczy, tutaj nic specjalnego i wymyslnego technicznie nie ma (podest/prosta zabudowa/fotele), spokojnie mozna zrobic kopie tego, no chyba ze sie trafi na Warszawska ekipe, a ci ze wszystkim maja problem, to i 20tys. nie pomoze. Miejmy nadzieje ze chociaz jedna osoba sprobuje i zaszczyci nas podobna aranzacja w temacie "nasze zestawy".
Sukces polega na tym ze ktos ladnie dobral kolory, oswietlenie i wszystko ma rece i nogi.
Jezeli zdjecie sie tak podoba, to znaczy ze wlasciciel osiagnal w 110% cel
Co innego aranzacje w ponizszym linku, materialy robione pod zamowienia, tematyczne, wyzsza szkola jazdy. Tutaj to spokojnie mozna dopisac jedno "zero" do tych 20k (minimum)
Tech 'n Tings: Dream Theaters Galore Part 1
Tech 'n Tings: Dream Theaters Galore Part 2
Submarine Room - YouTube
Polecam ogladnac sale w temacie "Batman" i "Piraci z Karaibow":
Holy $2 Million Batcave Movie Theater, Batman! | The Mary Sue