Witajcie
niedawno kupilem Sony 50W755C. Kiki doradzał mi wybór TV (m.in. Phillipsa), za co dziękuję, ostatecznie jednak dobra oferta cenowa (i ratalna, bo taki był mój model zakupu) zdecydowały, że wybrałem ten właśnie model. Generalnie jestem bardzo zadowolony, choć mam kilka zastrzeżeń. O tym może w innym poście i przy innym temacie, ale dziś piszę w sprawie Screen Mirroringu. Do tej pory wszystko działało bez problemu - z tabletów (zarówno iPad jak i Samsung) oraz telefonów (Samsung, Sony) Youtube śmigał super, kliknięcie na ikonkę w programie i po sprawie. Kilka dni temu wszystko to jednak zniknęło - nie wiem co się stało, może Youtube coś majstrował i wyłączył tę opcję, a może coś w TV? Ma lub miał ktoś z Was taki problem na Waszym android tv? Update softu zrobiłem wczoraj i problem nadal występuje. TV podłączony jest kablem do routera (do wifi nie chciał się przyłączyć, nie mam pojęcia dlaczego) i do tej pory taka konfiguracja się sprawdzała. Dajcie znać, jeśli możecie pomóc lub coś podpowiedzieć.
UPDATE
Właśnie zainstalowałem Google Cast Receiver - w razie jakby ktoś miał podobny do mojego problem, aktualizacja tej apki naprawia wszystko. Pozdr