Słuchajcie mam taki pytanie, nie wiem czy u Was też występuję takie zjawisko, ale wkurza mnie na Androidzie problem z tym, że zdarza co jakiś czas, że telewizor nie chce się włączyć ani pilotem ani guzikiem na tv, dopiero po kilkukrotnym naciskaniu na guzik lub po kilku minutach odczekania i ponownym włączeniu pilotem załączał się z restartem jakbym włączył go do sieci, występowało to u mnie zarówno na Androidzie 5 jak i teraz 6, myślałem, że aktualizacja to naprawi, niestety. Też to Wam się zdarza?
Witam,
Dziś zaktualizowałam tv - 50w807c.
Po aktualizacji tv nie wykrywa mi dysku usb, w każdym
Wejściu ta sama sytuacja. Dodam że klawiatura bezprzewodowa podłączona pod usb działa. toś ma podobny problem?
Tylko, jak to teraz rozwiązać, chodzi mi tu o gwarancję, zgłoszę im ten problem, telewizor zabiorą, stwierdzą że u nich jest ok. i tak nic nie zrobią, bynajmniej tak mi się wydaję. Ewentualnie mogę jeszcze zrobić taki numer, żeby przy następnej okazji nagrać tą usterkę, a dokładnie jak nie da się włączyć telewizora czy to pilotem, czy to z pozycji telewizora, może wtedy byłby to w moim przypadku mocniejszy argument, jeśli chodzi o rzetelne podejście do naprawy gwarancyjnej ?
Słuchajcie mam taki pytanie, nie wiem czy u Was też występuję takie zjawisko, ale wkurza mnie na Androidzie problem z tym, że zdarza co jakiś czas, że telewizor nie chce się włączyć ani pilotem ani guzikiem na tv, dopiero po kilkukrotnym naciskaniu na guzik lub po kilku minutach odczekania i ponownym włączeniu pilotem załączał się z restartem jakbym włączył go do sieci, występowało to u mnie zarówno na Androidzie 5 jak i teraz 6, myślałem, że aktualizacja to naprawi, niestety. Też to Wam się zdarza?
No to nie tylko ja mam taki problem.
Jeśli następnym razem będę miał taką sytuację nagram to na telefon, aby mieć podstawę do naprawy gwarancyjnej i aby nie myśleli, że wyssałem to sobie z palca.
Cześć mam prośbę
czy mógłby ktoś sprawdzić...
po update do A_6.0 straciłem możliwość uruchomienia TV w trybie 3D w aplikacji np Kodi... w A_5.0 obejscie było takie że tryb 3D uruchamiało sie z pobranej apki TVSony z pilota wirtualnego... na tą chwile to nie działa... czy tylko u mnie ?
dajcie zanka
TV = 65 XD9305
dzięki
M.
No i mój Soniak przeszedł na androida 6.
Niestety upłynniacz ciągle nie działa w Kodi tak jak powinien.
MichalTJE,
postaw Kodi np. na RPi2 - wszystko idzie płynie a 3D załączysz z poziomu normalnego pilota.