Witam czy ktoś z was ma doświadczenie z tym CD Playerem? Wersja z szufladą po środku. Posiadam Roksana K2 i Klipsch model R26F ? Teraz źródłem jest ps3. Zastanawiam się nad cd uzywanym.
Firmę znam.
Tego modelu nie słuchałem.
Jeżeli jesteś zainteresowany odtwarzaczem CD ( bardzo zainteresowany ) w następnym tygodniu będę się widział z kolegami, powiedzmy ( z branży DIY ) mogę zapytać.
Na pewno masz na myśli firmę Audio Analogue![]()
Twoje uszy wytrzymują muzykę z PS 3 ??
Pytam , bo ja na tym nie mogłem słuchac ...
No ja mam to co w podpisie i różnica jest spora , to jak Ty podłączysz to CD , które jest z wyższej półki, to pewnie zwariujesz i stare płyty powrócą na nowo![]()
Czyli miałeś źle ustawione na 100%Twoje uszy wytrzymują muzykę z PS 3 ??
Pytam , bo ja na tym nie mogłem słuchac ...
Witam,Myśle że Klipsche bardziej zlagodnieją i zagraja mniej technicznie, bardziej muzycznie. Pewnie i tak go zaraz kupie.
Choćby na 110% było PS3 ustawione to szans z CD nie ma ale jak wyżej napisałem najlepiejCzyli miałeś źle ustawione na 100%![]()
Czyli miałeś źle ustawione na 100%![]()
Czyli miałeś źle ustawione na 100%![]()
Próbkowanie tam gdzie jest jedna częstotliwość, a nie trzy. Wyłączamy ulepszacze. Regulacja głośności, tak jest w ps3Black napisz jak powinno się ustawić. Chętnie sam sprawdzę u siebie. Jakiś czas temu odpalałem muzę na PS3 i szału nie było w porównaniu do mojego budżetowego CD.
Próbkowanie tam gdzie jest jedna częstotliwość, a nie trzy. Wyłączamy ulepszacze. Regulacja głośności, tak jest w ps3ustawiamy na 0, bo jak jest podgłośniona to jest przester.