Amplituner do Polaris 300

Neemzi

New member
Witam!
Tak jak w temacie jaki amplituner do Polaris 300.
Zastanawiałem się nad Denon AVR 1611, i interesują mnie amplitunery w podobnej cenie.
Dzięki i pozdrawiam.

Sadov

New member
Witam, dołączam się do pytania. Mam również kolumny Polaris 300 i zastanawiam się nad amplitunerami:
Pioneer VSX-922
Sony STR DN-1030.
Cena podobna, ale który lepszy do stereo (w przyszłości rozwój na kino)

przemko77

Well-known member
Bez reklam
Może odpowiedź nie będzie zbyt elegancka ,ale te kolumny są tak słabe,że każdy amplituner z wymienionych będzie dobry .
Kupno dobrego amplitunera ma sens , jeżeli w niedalekiej przyszłości kupisz lepsze kolumny ,jeżeli nie- lepiej kupić jakiś używany amplituner stereo na Allegro ,dobrym wyborem może być Yamaha .Podłączenie Polaris do Pioneera raczej nie ma większego sensu ponieważ ten amplituner pokaże wszystkie wady tych kolumn ,a żadnych zalet

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Tylko z Pioneerem jest ogromny kłopot serwisowy, naprawy trwają do pół roku, więc uważaj, bo praktycznie to przez ten czas wchodzą nowe modele zanim odzyskasz stary.

Sadov

New member
Dzięki bardzo za odzew. Teraz postawię na Pioneera, a w niedalekiej przyszłosci dokupię nowy komplet kolumn.
Pozdrawiam

Sadov

New member
No i po wizycie w MediaMarkt, odpowiedzi jednego ze studio odsłuchowych wiem, że nic nie wiem. Może Wam uda się wskazać jakiś konkretny amplituner. Może spośród następujących:
Onkyo AVR - TX 626
Harman Kardon AVR 365
Denon AVR 2113.
Proszę pomóżcie :(

Do góry