Witam,
poszukuje amplitunera do ok 1500zł. Preferowana niższa cena, ale w ostateczności max 2000zł.
Mogą być modele z poprzednich lat.
Przynajmniej 4 wejścia HDMI (dvd, xbox, WiDi, Kablówka + 1 na aparat/tel/laptop by się przydało)
Jedno wyjście HDMI (Może być in/out do połączenia z TV, albo amp->tv pojdzie po hdmi a tv->amp po optyku)
Przynajmniej jedno wejście analogowe (nintendo Wii)
Hdmi muszą obsługiwać dźwięk (czytałem gdzieś, że niektóre amplitunery tylko video przesyłają i to bezpośrednio do wyjścia Hdmi - a to jakaś porażka)
Moc wyjściowa bez znaczenia, nie słucham muzyki/oglądam filmów na pełnej k... więc z dostępnych w tej cenie sprzętów każdy mnie zadowoli.
Wystarczy 5.1.
Żadne wifi-srifi, ipody nie sa mi potrzebne.
Preferowane marki - Pioneer i Sony (wizualnie i z doświadczenia)
to co na razie sam znalazlem to:
pioneer vsx-527,818,820,918,920,921,922
sony str-dn1030,dh730
onkyo tx-sr 608
denon avr-1509,1911
Dzięki za pomoc.
poszukuje amplitunera do ok 1500zł. Preferowana niższa cena, ale w ostateczności max 2000zł.
Mogą być modele z poprzednich lat.
Przynajmniej 4 wejścia HDMI (dvd, xbox, WiDi, Kablówka + 1 na aparat/tel/laptop by się przydało)
Jedno wyjście HDMI (Może być in/out do połączenia z TV, albo amp->tv pojdzie po hdmi a tv->amp po optyku)
Przynajmniej jedno wejście analogowe (nintendo Wii)
Hdmi muszą obsługiwać dźwięk (czytałem gdzieś, że niektóre amplitunery tylko video przesyłają i to bezpośrednio do wyjścia Hdmi - a to jakaś porażka)
Moc wyjściowa bez znaczenia, nie słucham muzyki/oglądam filmów na pełnej k... więc z dostępnych w tej cenie sprzętów każdy mnie zadowoli.
Wystarczy 5.1.
Żadne wifi-srifi, ipody nie sa mi potrzebne.
Preferowane marki - Pioneer i Sony (wizualnie i z doświadczenia)
to co na razie sam znalazlem to:
pioneer vsx-527,818,820,918,920,921,922
sony str-dn1030,dh730
onkyo tx-sr 608
denon avr-1509,1911
Dzięki za pomoc.