Ambilight dla oglądających inaczej ;)

qubic

New member
Lightberry system podobny do Ambilight. Zamierzam takie ustrojstwo nabyć do nowego TV. W związku z tym, że jestem zielony w temacie proszę o opinie.
Jaki system kupić? jaki jest sprawdzony i łatwy w konfiguracji? Jak to najlepiej zamontować ? Na stronie lightberry są wersje na usb i raspberry. Jaką wybrać?

qubic

New member
przydałby się jakiś użytkownik takiego systemu aby opisać działanie, konfiguracje, wady i zalety. posiada ktoś taki ambilight?

dreamnight

New member
Lightberry system podobny do Ambilight. Zamierzam takie ustrojstwo nabyć do nowego TV. W związku z tym, że jestem zielony w temacie proszę o opinie.
Jaki system kupić? jaki jest sprawdzony i łatwy w konfiguracji? Jak to najlepiej zamontować ? Na stronie lightberry są wersje na usb i raspberry. Jaką wybrać?

siema, dowiedziales sie moze cos wiecej w tym temacie? bo tez jestem zainteresowany kupnem lightberry... pozdrawiam!

qubic

New member
Trochę to jest jednak skomplikowane bo trzeba kupić Light Berry zestaw oraz mini komputer Raspberry i potem zainstalować na nim jakiś system a następnie ustawienia właśnie lightberry Co prawda mają oni to wszystko na karcie SD i podobno to jest bardzo proste ale jednak jest to takie grzebanie i dłubanina.

Wysłane z mojego LG-H818 przy użyciu Tapatalka

bluray

Banned
Rewelacja.
Nareszcie sprytny Philips ma konkurencję.

Ale po co komu takie doświetlanie to nie rozumiem.
W cenie TV PHILIPS masz wszystkie opcje.
Zawodowe rozwiązania video, audio czy statyczne doświetlanie salonu.

Sam oglądam TV w pieczarze gdzie nie ma światła.
Ciemność taka, że żonę mylę coraz częściej z nagą kochanką (17 lat - koleżanka syna z klasy licealnej i robi za pomoc dla wnucząt) na półpiętrze mojej willi.
Nie widzę już teraz dość dobrze. Dopiero jak załączam PHILIPS RED LIGHT to się rzucam na Jej ciało niczym na Mia Milkova (torrenty UHD - Top 4K). Też lubi sex.

Czy Twoja Żona jeszcze lubi sex ? Analizuj ...
To najważniejsza zaleta partnerki.

Kupiłem dla kochanki (kochanka - godna nas, inteligentna kobieta która godzi się na stałe współżycie i miłość emocjonalną obok żony) TV 55" FLAT OLED TV LG i POLSAT SAT EVO BOX.
Po sexie zasypiam. Budzę się , coś bym zjadł ... Wtedy Ona podaje mi do łóżka ciepłe kapcie i oferuje SEX na dzień dobry. Laska na rano. Potem kawa.

Jestem zachwycony sytuacją. Czegoś takiego w życiu nie miałem. Nawet przed maturą.

Ostatnia edycja:

Murinio_86

Member
1000 zł za komplet na Tv chyba nie jest atrakcyjną ceną.
Strona jest tak zwalona, że ciężko jakiekolwiek info znaleźć. Jeśli to jest głownie do TV zestaw to czemu nie ma na ile cali?

qubic

New member
Na naszej stronie lightberry.eu . Link do kompletnego zestawu to lightberry.eu/shop/shop/instant-lightberry-4k-bundle/

cieszę się, że w końcu jest system dla laików bo politechniczni skończyli sie na latach 90' ;)
jako założyciel wątku jestem zainteresowany zakupem ale proponuję obniżyć cenę do psychologicznego poziomu poniżej 1000zł oraz może wystawić aukcję na olx czy inne alledrogo bo coś na stronie ciężko się nawiguje ;)
jako że mam samsunga to czy jest możliwe aby wtyczka do gniazdka była taka zagięta jak u samsunga.pytam bo to bardzo wygodne rozwiązanie a mam gniazdka za tv i tak by to świetnie pasowało do podłączenia lightberry

Ostatnia edycja:

qubic

New member
cieszę się, że w końcu jest system dla laików bo politechniczni skończyli sie na latach 90' ;)
jako założyciel wątku jestem zainteresowany zakupem ale proponuję obniżyć cenę do psychologicznego poziomu poniżej 1000zł oraz może wystawić aukcję na olx czy inne alledrogo bo coś na stronie ciężko się nawiguje ;)
jako że mam samsunga to czy jest możliwe aby wtyczka do gniazdka była taka zagięta jak u samsunga.pytam bo to bardzo wygodne rozwiązanie a mam gniazdka za tv i tak by to świetnie pasowało do podłączenia lightberry

Do góry