alternatywne firmware.

Trawertyn

New member
Witam czy można gdzieś znaleźć jakieś alternatywne firmware do tv LED Panasonica w moim nie podoba mi się odtwarzacz muzyki i jego ograniczenia, jeśli ktoś ma jakieś info w tym temacie niech poda jakieś bliższe informacje bo Panasonic udostępnia kod firmware do swoich tv to może ktoś coś gdzieś przerobił.

prze_cinek

New member
Na razie na necie cicho o przerabianiu Panasoniców - poza prostymi hackami na necie niczego nie ma - a trzeba przyznać, że soft ma potencjał do jego modyfikowania :), zwłaszcza ze względu na to, że wiele opcji w tv jest poblokowanych programowo. Osobiście wykryłem, że np. modele 42s30 i 42ut30 według sprzedawców części używają tej samej płyty głównej. Czy oznacza to, że będzie można na esce oglądać 3d ? Nie wiadomo, ale liczę, że urodzi się jakaś Panasonicowa demo scena :)

Byrd66

New member
Mogę zdradzić, że s30 nie różni się praktycznie niczym od g30 i zmieniając id modelu z s na g będziemy mieli wszystkie opcje z G. Poza nagrywaniem na hdd, ponieważ do tego służy osobny układ, który nie jest w s zaprogramowany.

Ostatnia edycja:
Do góry