Akg k 324 p

mariuszk11

New member
Witam, zastanawiam się nad kupnem słuchawek dokanałowych lub dousznych firmy AKG jakie modele polecacie wcześniej miałem model AKG k315 lecz kabel się przerwał znalazłem na allegro aukcje słuchawek AKG k324p od 75 zł lecz nie wiem czy to nie podróby gdyż nowe kosztują ok 196,80 zł. Nowe Sluchawki Douszne AKG K 324 P (3463231327) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.[/url] Co o nich sądzicie?

mariuszk11

New member
Zastanawiałem się również nad kupnem Pioneer SE-CL721 ale nie ma za dużo opinii na ich temat i nie wiem czy nie będą za bardzo basowe do rocka.

przemko77

Well-known member
Bez reklam
W przypadku słuchawek ,AKG poszło inna drogą obniżyli moc wyjściową i podnieśli czułość .Co do Pioneer'a to mam trochę mieszane uczucia ta firma nigdy nie robiła dobrych słuchawek

przemko77

Well-known member
Bez reklam
Spróbuj MEE M9 ,Jays (te akurat mają lekko wyeksponowane wysokie tony ) dobry bas mają Nu Force NE 650 M, dobre równe brzmienie to coś w rodzaju Brainwavz M1 dobrą ofertą mogą też być Brainwavz R1

mariuszk11

New member
I tu jest właśnie problem gdyż nie wiem w których muzyka rockowa będzie najlepiej odtwarzana. Na różnych forach jest wiele dobrego pisane o tych słuchawkach ale nie wiem które wybrać.

Do góry