Advance acoustic x-i75 + końcówka mocy?

lukiii7

New member
Kurde, masz rację, dobrze wiem że to banany ale jakoś napisałem RCA. "Trzyma" mnie jeszcze po sylwestrze, powaznie.... Ale babol :) I znów masz rację, opis "dimm/loud" jest, ale po wciśnięciu przygasza podświetlenie, to samo jak przytrzymaj dłużej. Zworkow nie wymieniłem, powinienem?

ikar1975

Active member
Bez reklam
Jest loudnes na bank, przytrzymasz to chyba powinno się pojawić loud i zmieniasz na 'ON 'kursorem może. Zainwestuj w markowe zwory rca, albo na początek pożycz od kogoś lepszy interkonekt i sprawdź różnice. Pzdr

lukiii7

New member
Może jest loudness, ale ja nie wuam jak to aktywować. Na pewno nie przytrzymaniem przycisku, to na pewno. Dzięki kolego Ikar za podpowiedzi. Pozdro

lukiii7

New member
Witam ponownie.
Po tak długim czasie i odsłuchu kilku elementów doszedłem do następujących wniosków (jak by to kogoś interesowało :))
-mimo nie aż tak dużego metrażu rel t5i poległ. Facet który go przywiózł nie mógł uwierzyć że tak słabo gra, pewnie wina pomieszczenia. Będzie zbiórka na t7i
- AA x-i75 jako pre faktycznie nic nie wnosi, za to po podłączeniu arcam irdac 2 do rotela rb1562 szczena lekko opadła, niektóre albumy odkryłem na nowo.
Skusilem się na tą końcówkę i nie żałuję. Potraktowałem to jako ciekawy eksperyment. Teraz polowanie na przedwzmacniacz z tej serii ;)
Raz jeszcze dziękuję za zainteresowanie. Pozdrawiam i mielgo wieczoru życzę

Do góry