Witam,
czy wybrać Philips 52pfl9606, czy inny telewizor o przekątnej pow. 50 cali, w cenie nie wyższej.
Pozdrawiam.
Witam,Kolego usiadziesz jak cos ci napisze , dzisiaj otrzymalem odpwoiedz od philipsa odnosnie ilosci stref podswietlenia ( chyba ze segmenty to nie to samo co strefy ???? ) napisali mi ze w 52 calowym 9606 jest 288 segmemntow 18 pionowych i 16 poziomych. Mozesz sie do tego ustosunkowac? czy segmenty to co innego jak strefy? Juz nic z tego nie jazePozdro.
Lolek
Witam raz jeszcze kolego i tym razem to juz bedziesz sie musial czegos napic jak ci napisze .... sluchaj wyslalem meila do philipsa ze skarga na to jaka maja wiedze odnosnei tv i danych do nich . Dzisiaj otrzymalem tel pan zezloszczony jak diabli niby grzecznie rozmawial ale czuc bylo ze skarga chyba nie na reke im to byla, ale co powiedzial..... ze wszytskie strony philipsa sa takie same ja na to mowie ze nie pisalem ze to byla strona oficjalna philipsa i te dane ktore ja przeslalem do nich odnosnie stref..... Ale dalej idac Pan powiedzial zde nie interesuje philipsa jakas tam strona ..... oni otrzymali oficjalna odpowiedz od technikow z Holandii odnosnie tego tv i powiedzili oni ze 52 cale 9606 mma 288 stref podswietlenia ( 18 pionowych i 16 poziomych jak sie nie mylei [pan oswiadczyl ze to dla tego ma wiecej gdyz topowy model ma 46 cali a ten 52 cale i dlatego ma wiecej stref i takie jest oficjalne zdanie Philipsa z Holandii...... teraz rodzi sie pytanie jak to faktycznie sprawdzic ze jest to prawda bo gdyby tak faktycznie bylo to bylby niezly cyrk. Moze tez kolega KIKI jest w stanie jakos to sprawdzic swoimi kanalami ktory jest entyzjasta tej firmy..... Bo to naprawde az wlosy sie jeza jesli chodzi o te strefy podswietlenia wtym modelu. Jaka jest prawda????? Pozdrawiam
Lolek
Witam,
Pozostaję jednak przy 112 strefach. Topowy model 46PFL9706 ma 224 stref. 52PFL9606 jest wersją oszczędnościowa, to jaki sens byłoby pakować 288 stref , aby znacznie podrażać cenę tego modelu.
Pozdrawiam,
accu
Wtam ja powiem Ci ze sie poddaje a nie mam jak tego sprawdzic jak to faktycznie jest.... z tymi strefami w tym modelu. Pytanie jest czy napewno taka informacje uzyskali z Holandii? Ale nawet jak powiedzialem ze ja napisze do philipsa wHolandii to on powiedzial ze nic innego Pan nie uzyka gdyz oni kontaktowali sie wlasnie z technikami z Holandii...... rece opadaja. Ale moze jesszcze nasz lp;ega KIKi moze jakso to sprawdzic .....
Lolek
Witam,Powiedz kolego. Twój 9705 to był (jest) naprawdę dobry model. Czy opłaca się dzisiaj jeszcze go kupować ( zależy mi na obrazie 2D) z Cyfry+. Teraz są tańsze niż jak wchodziły. Czy jednak atakować nowsze modele bo postęp jest i to co było rok temu to jednak historia?
Pozdr
Witam,
Philips 52pfl9606 posiada 112 stref led, zgodnie z informacją od Philips w Holandii.
Pozdrawiam.
Witam wczoraj na 9606 ogladalem film giganci ze stali i pwoiem tak ze caliem calkiem to wygladalo, co prawda to bylo w saturnie ale z 15 min poogladalem i biorac pod uwage ze jeszcze mozna posustwiac go lepiej to mysle ze tv nie jest zly. Aczkwoliek wiadomo zeby byc pewnym najlepiej go samemu przetestowac.
lolek