Dokładnie tak jak piszesz i to wszyscy trzej: Hisense, TCL, TPV (Philips). Chińczycy jeszcze trochę mają do nadrobienia, ale i tak z tych trzech Hisense wg mnie wypada najlepiej.Hisense póki co to jeszcze nie ta liga.
Ale każdy wybiera co uważa,
Dokładnie tak jak piszesz i to wszyscy trzej: Hisense, TCL, TPV (Philips). Chińczycy jeszcze trochę mają do nadrobienia, ale i tak z tych trzech Hisense wg mnie wypada najlepiej.Hisense póki co to jeszcze nie ta liga.
Ale każdy wybiera co uważa,
Aniu, straszni są ci sprzedawcy. Wszędzie to samo. Nawet ci, którzy pod płaszczykiem doradcy polecają. Wyobraź sobie, że nawet potrafią uciec się do tego, że na fora wchodzą pod fałszywym loginem i jako zawiedzeni użytkownicy toczą sami ze sobą dyskusję. Uważaj na takich bo potrafią namieszać innym w głowie. Jaki model kupowałaś konkretnie i gdzie?Samsung zwykły LCD
Wysiadł i trzeba było zmienic.
Polecono mi taką markę ale w.sklepach jak to w sklepach polecają za co im płacą
Już się powoli przyzwyczaiłam do obrazu ale jakoś taki mdły...
Samsung 85D duuuuzo lepszy od tego chińczyka (TPV mający prawa do używania marki Philips)na tyle się nie znam do philipsa 9008 po prostu zobaczyłem fajną cenę do rozmiaru 75 ale wiadomo za 75 w dobrj marce trzeba dać. Wyczytałem z kolei że philips 9008 średnio ma czarny ekran jakieś przebarwienia itd. fajnie jest mieć ambiligt ale nie kosztem obrazu. Po prostu boję się żeby mój stary panasonic TX-50DS630E
nie okazał się lepszy
może Samsung QE65QN85D (czy macie w sprzedaży) zamiast Philipsa 65PML9008 ?