Mozliwe ze przesadzam , moze to kwestia ustawień ale jakos jakosc obrazu mnie nie powala. Pod ps4 pro w trybie obrazu gra kolory sa strasznie smutne. W filmach jak ktos mi mowil ze tryb kino pro robi robote to z koleji u mnie tez nie za ciekawie wyglada to wszystko. Czy nazwy tych trybow obrazu to sa tylko nazwy z odpowiednio ustawionymi suwakami czy maja w sobie cos mimo tego ze warto na tym oglądać czy moge sobie recznie ustawić i tak kazdy z tych trybow? Druga kwestia to chodzi o filmy chocby z netflixa. Domyślam sie ze kazdy film moze byc krecony inaczej ale np taki marco polo w 4k juz pomijam hdr to obtaz byl bardzo jasny w tym trybue. breaking bed to w przypadku tego drugiego jakosc 4k wyglada mi jakby to bylo FHD. Wracajac do filmow w 4k ktore maja po 60 gb i odpalam je z dysku i lubie efekt jakby teatru to w opcjach plynnosci mam do wyboru true cinema oraz własny i tylko te dwa. Czasem obraz jest płynny a czasem potrafi szarpac. Jeszcze odnośnie troche cloudingu czy brandingu nie wiem które określenie ma tutaj zastosotwanie ale bardzo mnie denerwuja dwie podswiaty u dolu ekranu.
Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka