Cześć myślałem że wiem już wszystko, ale po wymianie maili z Kiki nie wiem już nic
rok temu teściowi wybraliśmy serie NU8xxx z Samsunga i chciałem kupić sobie tą serie na ten rok czyli 65RU8002 - teraz ~ 3600zł,
ale się okazuje że seria RU8xxx to kicha i teraz nie wiem co dalej.
Telewizja UPC + konsola 70/30
Nie wiem czy w takim razie skoro 100hz mi się (podobno) nie przyda to nie potraktować sprawy budżetowo i nie kupić Samsunga serii 7,
taki sam plastik ale wyjdzie sporo taniej.
czy jednak skoro TV na kilka lat to trzeba dołożyć i iść w coś lepszego?
padła propozycja TCL 65EC780 (50hz i podobno słabe upłynniacze, nie wiem czy to potrzebne czy nie)
albo dołożyć do czegoś lepszego, tylko do czego?
co uważacie? jak coś taniego to co wybrać żeby miało to sens albo do czego dołożyć?
Czy wspomniany TCL-65EC780 mimo braku upłynniaczy + matryca 50hz będzie lepszy od NU8002?
Z góry dziękuje za odpowiedzi i poświęcony czas, no i Wesołych
rok temu teściowi wybraliśmy serie NU8xxx z Samsunga i chciałem kupić sobie tą serie na ten rok czyli 65RU8002 - teraz ~ 3600zł,
ale się okazuje że seria RU8xxx to kicha i teraz nie wiem co dalej.
Telewizja UPC + konsola 70/30
Nie wiem czy w takim razie skoro 100hz mi się (podobno) nie przyda to nie potraktować sprawy budżetowo i nie kupić Samsunga serii 7,
taki sam plastik ale wyjdzie sporo taniej.
czy jednak skoro TV na kilka lat to trzeba dołożyć i iść w coś lepszego?
padła propozycja TCL 65EC780 (50hz i podobno słabe upłynniacze, nie wiem czy to potrzebne czy nie)
albo dołożyć do czegoś lepszego, tylko do czego?
co uważacie? jak coś taniego to co wybrać żeby miało to sens albo do czego dołożyć?
Czy wspomniany TCL-65EC780 mimo braku upłynniaczy + matryca 50hz będzie lepszy od NU8002?
Z góry dziękuje za odpowiedzi i poświęcony czas, no i Wesołych