No powiedział Ci, że nie kupisz i że oleda musisz sobie kupić, bo nikt inny się nie zna, tak samo jak on. Odsyła Cię do handlarza, dla którego jedyny cel to zysk.
Słuchaj mądrych rad.... W szczególności kogoś, komu brak szacunku dla innych, kogoś kto tylko obraża i wyzywa. Sam Ci powiedział, że nie jest komoetenty, że zna tylko swojego oleda i 10 letnie plazmy. Ze na cel wziął sobie walkę z innymi zamiast doradzać innym. Zrobił sobie piaskownice z forum i leczy kompleksy. Powodzenia.
O, mam pomysł. Zapytaj posiadaczy xh80 czy są zadowoleni. Jak tam czerń odbierają. Znajdziesz ich choćby w dziale sony. Wtedy będziesz wiedział.
I nie, wbrew temu co mówi ten osobnik nie kupiłem padła. Mam u siebie aktualnie xh90 i Xh95, miałem też xh940. Najlepsze lcd na rynku. Staram Ci się doradzić, bo miałem większość sensownych tv u siebie (teraz mam 11 i 12sty telewizor).
No ale wiesz, on ma oleda i krucjatę do odbębnienia.
Gula Ci rośnie ale to naturalne , zrozumiałe***
Wszystko w tym temacie wyjaśniłem wyżej.
Posiadam 3 plazmy.
Model g30 vt60 Panasonica i jakiegoś Samsunga .
Dodatkowo leda philipsa. Miałem również jakiegos leda Panasonica .
Przesiadłem się ponad rok temu pierwszy raz na oled i na chwilę obecną nie zamieniłbym tej technologii na żadną inną.
Więc już wiesz , dlaczego oled .
Większość jest podobnego zdania ktora przesiadła się na oled .
Dla mnie oled to genialny obraz .
Poza tym to tylko tv .
I nawet raz w tym wątku nikogo nie namawialem na oled .
Dlaczego Kiki ? Bo jest mega kompetentny . Bo za jego poradą kupiłem już 3 tv i jestem mega zadowolony .
W przypadku plazmy vt60 tv dostarczył mi jego prywatny przewoźnik, i odjechał dopiero po zainstalowaniu tv w domu i sprawdzeniu czy podczas transportu nie został uszkodzony a wiadomo , plazmy były szczególnie narażone na usterkę w transporcie .
W przypadku oleda sprawdzil mi mój egzemplarz pod kątem martwych pixeli , zafarbu itp i co równie ważne, podbnie jak w przypadku plazmy jak i philipsa, dał najlepszą cenę na rynku .
Nie zawsze się z Nim zgadzam ale pod tym kątem zawsze będę Go polecał .
Wiesz już dlaczego Kiki i szczerze : daleko mam w nosie jaki On ma zysk . Wazne , że mi te warunki zakupu odpowiadają i jestem z nich zadowolony .
I na koniec : nie uważam się za żadnego fachowca. Znowu kłamiesz. Nigdy nawet raz tak o sobie nie pomyślałem.
Jeśli obecnie już zabieram głos to tylko w przypadku technologii, którą użytkuję na codzień.
A na cel wziolem sobie tak właśnie, takich pseudo fachowców jak Ty.
Jesteś nim , ponieważ twierdzisz że model h80 ma bardzo dobra czerń.
Papug na forum i tak jest od groma , które powtarzają tylko w nieskończoność to co usłyszą a tak naprawdę nie maja pojęcia o czym mówią

.
Jest ich zdecydowanie za dużo, więc sam rozumiesz .
11 / 12 telewizor? - chyba nie ja a ty masz kompleksy i to nie ja a raczej ty zrobiłeś piaskownice - ze swojego domu .
Przerobileś 12 telewizorów i upierasz się, że h80 ma bardzo dobrą czerń . Musisz mieć straszny deficyt .
Możesz się napinać ile chcesz , ale to i tak nic nie zmieni, a ja nie mam zamiaru brać udziału w tej przepychance .