65"-75" do salonu

bogasman

New member
A to nie wiem, kiki nic nie proponował. Sony nie ma ambilightu, chociaż i tak będę miał Lightpacka 2. Ale widzę, że w MM jest za 16399,-

Ostatnia edycja:

barburian

New member
Bez reklam
Kupujesz 75XE9005 za 16300 , dostajesz w talonach 1600 zł zwrotu na zakupy z Piotr i Paweł , Żona zadowolona bo ma 1600 na zakupy , a Ty masz TV za 14700 ja odliczysz te bony na zakupy z Saturna

lobos

New member
Bez reklam
Nieźle. A Twój 65XE9005 poszedł w dół?
Nie zmienia to faktu, że za te 10", które nie ma co ukrywać robi kolosalną różnicę w odbiorze na + trzeba niestety zapłacić drugie tyle :-(
Aż z ciekawości wstąpię jutro do Saturna po drodze z pracy ;-)

barburian

New member
Bez reklam
Tv

Nieźle. A Twój 65XE9005 poszedł w dół?
Nie zmienia to faktu, że za te 10", które nie ma co ukrywać robi kolosalną różnicę w odbiorze na + trzeba niestety zapłacić drugie tyle :-(
Aż z ciekawości wstąpię jutro do Saturna po drodze z pracy ;-)

65XE9005 cena 10400-10900 się utrzymuje.
A cena 75XE9005 jest obecnie super, jeśli się utrzyma to przy rabacie technologicznym ,spadnie
do poziomu 14000, super cena będzie w promocji.

bogasman

New member
Jeśli na raty to te talony się nie opłacają. Np 20 rat to jest 24x817 czyli spłaca się 19600. To już lepiej w MM gdzie jest do końca dnia promocja 50rat0%. Ale co nagle to po diable.

bogasman

New member
A co myślicie o amplitunerze? RZ810 czy RZ1100? Z tego co czytam to osiemsetka lepiej wypada w stereo.

I jeszcze jedno pytnie. Co się najczęście psuje w TV Sony?

Ostatnia edycja:

bogasman

New member
Oj chyba się wkurzę. Złożyłem wczoraj zamówienie z rozłożeniem na 50 rat. Promocja trwała do końca wczorajszego dnia. Niestety link do złożenia wniosku przestał mi działać. Więc wysłałem maila z prośbą o wygenerowanie następnego. Dzwonię rano na infolinię, a tam mi mówią, że już mi nie wygenerują bo minął termin na złożenie wniosku i że mogę sobie złożyć wniosek na normalnych warunkach. Oj chyba uruchomię rzecznika konsumenta. A przy składaniu zamówienia jak byk jest napisane że na wypełnienie wniosku mam 24h. Nie przypominam sobie, żeby w regulaminie było napisane że decyduje data złożenia wniosku. Teraz cwaniaki pewnie nie będą odpowiadać, aż minie 24h, po których zamówienie nieopłacone się anuluje z automoatu. Ktoś coś?

Ostatnia edycja:

bogasman

New member
No i proszę, cena wróciła do "normy" 19999. Czyżby się komuś pomyliło?

Potrzebuję regulaminu tej promocji czy ktoś ma?

Ostatnia edycja:

barburian

New member
Bez reklam
Ceny

No i proszę, cena wróciła do "normy" 19999. Czyżby się komuś pomyliło?

Potrzebuję regulaminu tej promocji czy ktoś ma?

Była promocja wczoraj i się skończyła, w Solpolu też wczoraj cena była 16300 za 75XE9005,
a rano zmienili cenę na 19990. Trzeba polować i kupować . Pif paf enter trzask, kupione i cztery tysie
zaoszczędzone :).

bogasman

New member
Masz rację, trzeba mieć upolowany model i strzelać, gdy tylko się promo pojawi. Tylko to promo jakieś wybitnie spore było, ale może to normalka, ja się tak nie znam. W każdym razie przesłano mi nowego linka i złożyłem wniosek w ramach 10x0%, to boleć będzie 5x bardziej, ale wciąż rozmawiam ze sklepem podtrzymując roszczenia do 50x0%. Potrzebuję tylko regulamin, być może mam go w cache'u przeglądarki, żeby się upewnić.

A tak jeszcze dodam, że składanie tego wniosku to jakaś paranoja, ma się na to tylko kilka minut i co chwilę system wysyła monit o "bezruchu". Celowo napędzają ludzi i utrudniają, czy co?

Do góry